Nykyajan pellehousut

2.8.14

Ostin tänään housut. Sellaiset housut, jotka ei ole lainkaan lyhyen ihmisen housut. Sellaiset housut, jotka lyhentää jalkoja ja joistakin näyttää siltä kuin olisi vaippa housuissa. Mutta jokin niissä housuissa kuitenkin kiehtoi. Ehkä se oli mukavuus, ehkä erikoisuus, ehkä ne huvittivat minua positiivisella tapaa.


Tuollaiset housut. Haaremihousuiksi noita kai virallisesti kutsutaan. Ennen pidin tuollaisia housuja kauheina, mutta jokin mielehäiriö on vaivannut pidempään ja olen harkinnut sellaisten ostoa. Vaikka olenkin lyhyt, leveälantioinen ja sitä rataa.


Kun olin päässyt yli näistä kehollisista rajotteista, miksi minun ei kannattaisi ostaa haaremihousuja niin pähkäilin vielä, nukkaantuukohan tuo kangas suunnattoman nopeasti. Housut kun ovat sellaista laskeutuvaa trikoota. Myyjäkin rehellisesti sanoi, että tuolla kankaalla on taipumusta nukkaantua helposti, mutta sanoi kyllä, että jos se nukkaantuu heti ensimmäisillä pesukerroilla niin sitten saan tulla ottamaan rahani takaisin. Katsotaan kuinka käy. Nukka ei kotipöksyissä niinkään haittaa, mutta olisi mukava jos voisin näissä huoletta myös kodin ulkopuolelle astua.

Nyt kun näitä kuvia katson, niin onhan nuo jokseenkin hullun näköiset. Positiivista näissä on kyllä ainakin se, että maharömppä piilottuu ihan huoletta noihin laskoksiin.

Mitäs tuumaatte, onko näissä nykyajan pellehousuissa mitään järkeä? Ostaisitteko itse vai kierrättekö kaukaa?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ei niissä ole mitään järkeä :) mutta luulen että MUKAVUUS on se juttu noissa housuissa... myönnettäköön että kun noita haaremihousuja alkoi näkyä enemmän, ajattelin, että ei ikinä kiitos mulle mutta nyt voisin ostaakin.. vielä en ole ostanut.. kokeilin vasta H&M:llä hieman vastaavantyyppisiä lökäpöksyjä, ne oli nätit, kivat päällä, hinta 20e. Meinasin ostaa, mutta en kuitenkaan raskinut kun tuntui että näyttääkö ne kuitenkin joltain yöhousuilta tms. ja jos niitä ei kehtaa pitää kun kotona... noh. Mutta hyvä sinä, hyvä esimerkki, ehkä minäkin vielä.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin en minäkään koe tuo tuollaisia housuja aivan sellaisiksi, että huoletta pitäisin missä tahansa päällä... Uudenlainen vaate vaatii aina totuttelua, jotkut sitten pääsee monipuoliseen käyttöön ja toisiin ei tunnu ikinä tottuvan. Minulla oli tarvetta muutenkin kotihousuille niin tuumasin, että ei nuo nyt ainakaan käyttämättä jää. Jos en siis viitsi kodin ulkopuolella sittenkään käyttää. Mutta tuskinpa ihastun tuollaisiin housuihin niin, että useammat hankkisin...

      Poista