No more Seppälä Baby

7.8.14

Huomasin tässä jo jokunen viikko sitten, että Seppälän vauvavaatteet olivat kaikki puolella hintaa. Muutaman vaatekappaleen siitä valikoin ja kassalla ollessani myyjä sanoi, että on siinä käsityksessä, että Seppälä lopettaa vauvavaatteiden tuotannon kokonaan. Siksi siis nuo alennukset on nyt käynnissä.

Ikävä homma siinä mielessä, että Seppälän vaatteet ovat olleet hintaansa nähden laadukkaita ainakin sen muutaman vaatteen perusteella, mitä sieltä olemme ostaneet. Seppälällä oli kylläkin se ongelma, että niiden vaatteet oli liikaa tyylitelty tyttöjen vaaleanpunaiseen ja poikien siniseen. Harvemmin sieltä siis löytyi sellaista, mitä ihan oikeasti olisi halunnut ostaa.

Mutta näin vinkkinä kuitenkin, jos joku ei ollut tästä tietoinen. Vielä on ainakin niissä parissa Seppälässä ollut hyvin tarjontaa jäljellä, missä minä kävin.

Meille valikoitui kotiin Seppälästä perushousut, mitkä hiukan virheellisesti otin koossa 86 vaikka näköjään koon 80 housutilanne on olematon. Tarrasukkia, vai miksi niitä nyt kutsuttiinkaan, lähti kaksi pakettia tulevaa varten. Toisesta Seppälästä onnistuin löytämään myös yhden yökkärin.Jonkin aikaa olenkin miettinyt, että nyt kun näin kesällä Anton nukkuu pelkässä vaipassa tai t-paidassa niin mitenkäs syksyllä? Muutama yöhaalari löytyy koosta 80-86, mutta mitenkähän pitkään yöhaalareille on käyttöä. Anton kylläkin nukkuu aina ilman peittoa, koska peiton hän potkii välittömästi pois, niin hänellä vissiin täytyy pitää yöllä pitkähihaista/lahkeista. Olen kuitenkin vähän varovaisemmin ostanut yöhaalareita nyt, kun on epävarmaa, miten kauan se yöhaalarikäytäntö pysyy.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kiitti vinkistä! Vois itekkin käydä kurkkimassa jos jotain löytyisi. Mä oon vähän miettinyt etten enää haalareita ostaisi Jesselle yöksi, vaan noita kaksosaisia eli paita ja housut! :) Jessekään ei ikinä peitto päällä nuku, enempi se on hänen allaan tai jossakin nurkassa mytyssä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Samaa minäkin olen miettinyt, että olisikohan syksystä jo nuo kaksiosaiset helpompia. Erityisesti kun pottailuikä lähestyy koko ajan.

   Poista
 2. Silmäilin blogia ja liityin lukijaksi :-). Ihania kuvia sinulla täällä! Minulla 7kk poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja tervetuloa! Kiitos, tykkään kyllä valokuvata... varsinkin tuota poikaani :) Pitää käydä vilkuilemassa sinun blogiasi.

   Poista