Kuumeinen pikkuinen

1.8.14

Oevoe. Anton oli eilen normaalia itkuisempi ja vähän aikaa ehdittiin ihmetellä, mikäs nyt on. Sitten muistin: ne rokotukset! Annettiin hänelle särkylääkettä ja mitattiin kuume. Olihan sitä hiukan ja poika tuntuikin minua vasten normaalia kuumemmalta. Neuvolassa sanottiinkin, että kuumeen todennäköisyys olisi nyt suurempi liittyen jotenkin kehon vasta-aineisiin.

Särkylääke auttoi ainakin siinä suhteessa, että itkuisuus loppui mutta Anton oli edelleen sellainen väsyneen ja voimattoman oloinen. Laitoinkin hänet sitten aikaisemmin sänkyyn ja makoilin hänen kanssaan, kunnes hän nukahtikin pikaiseen. Yö meni siinä suhteessa jopa paremmin, että nyt ei ollut levotonta liikkumista sängyssä.

Mutta aamulla itkuisuus jatkui ja nyt kuumetta oli hitusen enemmän. Melkein tunnin oli Anton tissillä ja tuntui siitä virkistyvän. Tosin edelleen sylissä alkaa makaamaan rintaa vasten, mikä kertoo siitä, että voimat ei ole vielä entisellään. Voi raukkaa.

Mitenkähän pitkään noiden rokotuksien jälkivaikutukset voi kestää?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi ei :/ Neela oli myös itkuinen ja kuumeinen rokotusten jälkeen. Noin 5h rokotusten jälkeen alkoi oireet ja kesti vielä seuraavan päivän. Toivottavasti Antonin olo kohta helpottuu! Ei ole kiva katsoa vierestä, kun toisella on huono olla. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antonilla alkoi illasta, mutta neuvola olikin iltapäivällä. Välillä vaihtelee hänen vointi itkuisesti jo leikkisään, annettiin vielä särkylääkettä niin tuntui kohentuvan. Syliä ja vettä, niin niillä helpottuu olo jo jonkin verran. Jospa se huomiseen mennessä olisi mennyt ohi.

      Poista