Harmaa pilvi

14.8.14

Eilen oli huono päivä. Siihen ei ole ollut mitään varsinaista syytä. On lähinnä tuntunut siltä, että haluaisi vetäytyä pois kaikista sosiaalisista paikoista ja tämä blogikin rasitti (silti tänne tulee niitä kirjoituksia, mitä olen laittanut automaattijulkaisulle). Välillä kun tuntuu, että olen kertonut aivan liian paljon ja kyllä se paikoin ahdistaa, jos sille tuulelle satun. Ja nyt kuitenkin tapani mukaisesti selitän tästä kaikesta kuitenkin täällä. Perus.

No tänäänkin alkoi päivä sitten huonosti. En keksi tälle ololle mitään "ulkoista" aiheuttajaa, joten oletan että se on jotain hormooniperäistä. Muutenkin vatsassa on ollut kaiken maailman tuntemuksia: jomottaa, turvottaa, nippailee ja sen sellaista. Enkä osaa laittaa tuotakaan minkän tietyn asian piikkiin, koska se voi johtua niin monesta asiasta. Viimeksikin kun pillerit lopetin, niin siinä oli jokseenkin sekavia tuntemuksia, mitkä saattaa tuntua ihan samoilta kuin raskausoireet tai perus hormonikierto. Mutta jotain selvästi tapahtuu, joten näillä näkymin veikkaisin, että kyllä ne kuukautiset sieltä tulevat eikä imetys sitä estä.

Pään sisälläkin käy hirmuinen kasa kaikkia ajatuksia ja vaikka välillä mietin, purkaisinko niitä tänne niin jostain syystä en nyt halua. Olen miettinytkin, jos pitäisin pientä taukoa kerta tämä bloggaaminen alkaa tuoda pientä stressiä tai lähinnä juurikin se ajatus, että ihmiset pääsevät arvostelemaan meitä. Vaikka tähän liittyy hurjasti hyvääkin, niin välillä ne perusongelmat, mitä liittyy julkiseen bloggaamiseen väsyttää... Kerroin nyt tämän, että ette ihmettele mikäli blogi hiljentyy. Menen niin sanotusti perstuntumalla: kirjoitan, jos haluan kirjoittaa.

Hienosti saapui tänään se tilaamani kirja. Postilaatikosta tuli pelkät tyhjät pahvikuoret. Missäköhän vaiheessa kirja hävinnyt sieltä sitten. Olen ottanut yhteyttä postiin ja tilauspaikkaan, joten toivottavasti saan joko rahani takaisin tai sitten sen tilaamani kirjan.

Nyt taidankin aloittaa päivän luku-urakan kerta mies oli saanut Antonin päiväunille sillä välin, kun postissa asioin. Toivottavasti tästä myös mieli ja olo piristyisi. Jokin selvästi vaivaa, mutta vähän niin kuin sellaisena harmaana pilvenä pään yllä, joka ei kuitenkaan sada. Se on läsnä mutta ei varsinaisesti tuota mitään selkeää ongelmaa.

Voisin kuitenkin loppuun kertoa vielä kaksi hyvää asiaa näistä päivistä: 1. Eilen kun tulin Antonin kanssa ruokakaupasta, niin alkoi satamaan kaatamalla. Koti ei ollut enää kaukana, mutta silti kastuin alusvaatteitani myöten. Juoksin siellä sateessa ja nauroin. Se oli kivaa, vaikka jossain muussa tilanteessa olisikin ehkä v*tuttanut. 2. On mukavaa, kun tulee syksy ja saa tosiaan laittaa housut jalkaan. Aikaisemmin helteillä oli puolialasti suurimman osan päivästä. Tänään ulkona käydessä tunsin jopa itseni vähän nätiksi ja veikkaan sen johtuvan siitä, että vaatteet piti tiukemmin vartalon "yhdessä". Niin ja kun käytin uutta ihanaa käsilaukkuani lenkillä. Se oli halpa kuin mikä, mutta niiiiin ihana.

Noin, heti jo vähän hymyilyttää kun ajattelee positiivisia asioita. Jospa se harmaa pilvi alkaisi päästää aurinkoa lävitseen.

You Might Also Like

0 kommenttia