Unimönkijä

13.7.14

Ilmeisestikin helteet on tehneet sen, että nukun yöt todella huonosti. Viimekin yönä heräilin varmaan tunnin välein ainakin ja lopulta nousin vaille seitsemän sängystä, kun ei jaksanut enää sitä pyörimistä. Mutta en muuten ole ainoa, joka pyörii... Sitä tekee Antonkin, mutta hän kuitenkin nukkuu samalla. Kyllä hiukan nauratti aamulla Antonin uniasennot.

Ensinnäkin Anton melko usein liikkuu keskisängyltä sängynpäätyyn seinää vasten:


Meillä on siis kaksi sänkyä vierekkäin ja Anton on nukkunut tuossa keskellä tai jomman kumman puolella. Mutta usein Anton liikkuu lopulta poikittain ja miehen kanssa nukumme sitten sänkyjen ulkoreunilla, kun kumpikaan ei jaksa uniaan keskeyttää ja liikuttaa Anton takaisin meidän suuntaisesti.

No sitten Anton menee vielä enemmän kiinni seinään. Lieköhän siksi, koska seinä viilentää?


Tuosta seuraava askel olikin, että Anton meni selälleen ja osittain sijauspatjan alle. Enpä tajunnut ottaa siitä kuvaa. Kunnes tilanne taas eteni tähän:


Tuossa vaiheessa, kun alkoi kuulua hirmuinen kuorsaus seinää vasten niin siirsin hänet perinteiselle paikalleen sängyn keskelle. Samalla myös hiukan kadehdin: saisinpa minäkin unta.


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Rennon letkeitä asentoja :) Meilläkin poitsu myörii pinnasängyssään minkä kerkeää, lähes joka aamu löytyy toisesta päädystä poikittain kippuralla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, välillä sitä kyllä miettii mitenkähän ihmeessä poika päätynyt tiettyihin asentoihin :)

   Poista
 2. Ihania uniasentoja! Tuo viimenen kuva on tosi sulonen, nukkuva lapsi on jotain niin kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihana välillä jäädä katsomaan kun lapsi nukkuu :)

   Poista
 3. Hehehe....onpa hauskoja kuvia! Tuo varsinkin, missä Anton on nenä vasten seinää...sain kunnon naurukohtauksen, kun kuvittelin pojan kuorsauksen tuohon :D On kyl ihme, ettei Anton herää itse tuohon, että nenä on lytyssä seinää vasten vaan kuorsaa tyytyväisenä. -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin kyllä naurettiin :D Usein tuntuu, että Anton nukkuisi nimenomaan aamusta syvemmin. Tiedä sitten mistä tuo johtuu.

   Poista