"tableeti!"

6.7.14

Anton on aina ollut kiinnostunut kaikista elektroniikkalaitteista, kuten varmaan useimmat vauvat/lapset ovat. Ihmeen hyvin hän onkin jo oppinut, miksi niitä kutsutaan. On ollut kertoja, kun hän osoittaa kännykkää ja sanoo "känny". Nyt viime päivinä hän on sitten oppinut niinkin vaikean sanan kuin "tabletti", tosin hän sanoo sen jotenkin hassusti "tableeti". 

Jos tuo lättänä tietokone näkyy jossain, niin Anton osoittaa sitä, pyrkii sen luokse ja sanoo "tableeti". Enpä olisi uskonut, että se jo tuollaisen sanaa osaa matkia. Jännä sinänsä, että tuollaisia kyllä toistetaan, mutta enpä pahemmin "äitiä" kuule, vaikka muuten kyllä halutaankin olla lähes koko ajan äidin lähellä.

"Missä tabletti?"


Siellähän se tableetti on!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Waau, hiuka mahtavaa ku tollasenkin sanan oppinut! :O Jesseltä tulee aika hintsusti sanoja, ja voi olla et mä kuvittelen vaan mielessäni niitä :D Eilen kyl tuli niin selkeästi "heihei" kun Jesse vilkutti mummille ja papalle, mut ei sen jälkeen sanonut enää kertaakaan sitä. En sitten tiedä oliko se heihei vai kuulostiko se vaan siltä, mut muutkin oli ihan ihmeissään et sanoko se heihei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tänäänkin aamulla kun Anton näki isänsä tabletin yöpöydällä niin eikös osoittanut sitä ja sanonut hirmu selkeästi "tableti". Hassua, kun toinen osaa jo noin puhua.

   Välillä kyllä käy noin, että kuulee kerran tai pari ja vaikka kuinka selkeä se olisi ja oikeassa yhteydessä, niin saattaa jäädä miettimään, kuulikohan ihan omiaan :D Uskoisin, että ne vauvat oikeasti sanookin mutta eivät ole vielä niin järjestelmällisiä, että osaa aina käyttää sitä sanaa. Antoniltakin on kuultu jo aika monta sanaa, mutta ei se niitä käytä sillä tavalla, että esimerkiksi aina sanoisi pallo kun pallon näkee.

   Poista