Skip hop!

29.7.14

Ajattelin tehdä oman kirjoituksensa merkistä, johon olen hiukan ihastunut. Merkki on varmastikin useammille tuttu tavalla tai toisella. Kyseessä on siis merkki nimeltä Skip hop.

Skip Hop on newyorkilainen design-yritys, joka suunnittelee tuotteita tuoreille vanhemmille. Palkittu suunnittelija Ellen Diamant ryhtyi 2000-luvun alussa luomaan Skip Hopin ensimmäistä tuotetta - hoitolaukkua, jossa on kaikki tarvittavat toiminnot sekä ainutlaatuiset hihnat, joiden avulla laukun saa helposti kiinnitettyä vaunuihin. Siitä tuli Skip Hopin ensimmäinen hoitolaukku - Duo. 

Skip Hop:n tuotevalikoimaan kuuluvat mm. kerhoreput, lasten astiastot, ruokalaput, eväslaukut, kirjatelineet, hoitolaukut, huppupyyhkeet, lelut ja leikkimatot!


En muista, mistä Skip hop tuli varsinaisesti itselleni tutuksi. Muistan kylläkin kiinnittäneeni noihin reppuihin huomiota ja niillä onkin oma tietty erottuva ulkonäkönsä. En kuitenkaan heidän tuotteitaan mennyt hankkimaan, koska niille ei varsinaisesti esiintynyt tarvetta ja hinta oli liian suuri, kun laadusta ei ollut varsinaisesti tietoa.

Sitten kuitenkin satuimme saamaan Skip hopin suloistakin suloisemman pöllöeväslaukun miehen äidiltä. Muistaakseni käytettynä hän oli tuon ostanut, mutta laukku oli kuitenkin uuden veroinen. Otimme tuon eväslaukun käyttöön sitten hoitolaukkuna ja jo pitkään se on kulkenut aina meidän vaunukorissa mukana. Se on ollut hoitolaukuksi meille juurikin sopivan kokoinen, koska yleensä sinne ei ole tarvinnut muuta mahtua kuin laukku ja mahdollisesti Antonin ruokapurkkeja lusikan kera. Nykyään siellä pidetään myös Antonin aurinkolaseja, niin nekin on aina tarvittaessa ulkona mukana. Omia tavaroitani en ole koskaan hoitolaukussa osannut pitää, vaan olen kantanut ne omassa erillisessä laukussani. Tämän takia täällä ei koskaan olekaan nähty mitään "hoitolaukun sisältö" -kirjoitusta, koska sen sisältö ei tosiaan kovin kummoinen ole. 

Mutta tosiaan olen ollut hirmuisen tyytyväinen tähän Skip hopin pöllölaukkuun:


Kun sitten mietin, mitä hankkisimme Antonille synttärilahjaksi, pähkäilin että en haluaisi varsinaisesti lelua ostaa, koska ne on joitakin poikkeuksia lukuunottamatta melko lyhytikäisiä ja kuten arvelinkin, leluja Anton sai ihan riittävästi lahjaksi muilta. Muistin sitten ihailleeni Skip hopin reppuja ja vaikka Anton ei vielä hoitoon olekaan menossa, niin ajattelin hoito/kerholaukun olevan oivallinen ja aikanaan tarpeellinen lahja. Valinta erinäisten söpöjen reppujen joukosta oli kuitenkin todella helppo. Antonille selvästikin kuului leijonareppu. Hän on horoskoopiltaan leijona ja vaikka en noihin uskokaan, niin silti tuo tuntui oikealta valinnalta.


Tuossa repussa tuntuu olevan hyvän levyiset ja melko pehmeät kantohihnat ja se on ihanan persoonallinen, että se helposti erottuu kunhan ei nyt hoitopaikassa sitten ole samanlaisia yksilöitä muilla. Tuo pikkutasku on myös lämpöeristetty eli siellä pysyy mahdolliset eväät lämpiminä pidempään. Muutenkin kaikki saumaukset ja vetoketjut tuntuvat todella laadukkailta ja kestäviltä.

Muista Skip hopien tuotteista meillä ei sitten olekaan kokemusta vaikkakin useat Skip hopin tuotteet mielelläni kotiuttaisin. Hinnat Skip hopin tuotteissa liikkuu siinä 10-100 euron paikkeilla. Kalliimmat yksilöt taitaa olla puuhamatot ja ne oikeasti hoitolaukuiksi tarkoitetut laukut. Halvimpia taasen on ruokalaput ja aterimet. Näiden reppujen hinnat pyörii 20-30 euron hujakoilla. Voisin tosin vinkata, että jos olette Jyväskylässä käymässä tai asutte täällä päin niin Kimperissä näitä reppuja löytyy edullisimmasta päästä. Eväslaukut olivat viimeksi tarjouksessa 15e ja isommat reput olivat n. 27e, mikä on edullisimpia hintoja, mitä olen nähnyt. Kimperillä on myös omat nettisivut, mutta tarjonta näytti olevan siellä hiukan niukempaa. Tässä linkkiä, olkaa hyvä!

Mitäs mieltä te olette, iskeekö teihin nämä eläinreput vai ei? Mikä reppu teistä on suloisin? Onko teillä kokemusta tämän merkin tuotteista ja mitä olette tykänneet?


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihana leijonareppu! :) Itsekin olen noita ihastellut, mutta vielä ei ole hankinta kuitenkaan ajankohtainen. Valinta olisi minulle kyllä hankala, kun kaikki mallit omalla tavallaan suloisia. Mites, oletteko muuten aikoneet aloittaa Antonin kanssa jonkun harrastuksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään täysin ajankohtainen tuo ollut, mutta ostettiin se kuitenkin kun ei ollut varsinaisesti muuta ajankohtaisen tarpeellista. Onpahan kuitenkin yksi hankinnoista jo valmiina :)

   Täytyy kyllä myöntää, että ei ole käynyt lainkaan mielessä minkään harrastuksen aloittaminen. Johtunee siitä, että tänäänkin on saatu miehen kanssa pariin kertaan neuvotella päivän aikatauluista, kuinka kummatkin saavat opiskeltua ja että Antonille on kuitenkin seuraa ja näiden lisäksi kotikin täytyy pitää kunnossa. Mutta se on kyllä käynyt mielessä, että Antonia olisi hyvä viedä enemmän muiden lasten seuraan. Täytyy mietiskellä näitä asioita, kiitos ajatuksien herättelystä!

   Poista
 2. Meillä on tuo pöllöreppu. Se on ihana! Reppu on ollut todella kovassa käytössä ja hyvin on kestänyt. Poika tykkää itse kantaa reppua vaikka on vasta 1,5 vuotias:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllöreppu on kyllä kanssa suosikkejani! Hyvä, että on kestänyt. Laadukkailta nuo kyllä vaikuttaakin. Ja voi, noin pieni repun kera. On varmaan suloinen näky :)

   Poista