Sitruuna

5.7.14

Kun meillä kävi miehen sisko ja hänen miehensä uuden vauvansa kanssa, niin tuli puhetta siitä, ollaanko annettu Antonille jo sitruunaa. Lähinnä siis kyseltiin niistä hauskoista ilmeistä, jotka sitruunan syömiseen liittyvät. No eipä oltu kokeiltu, koska harvoin meillä sitruunaa kaapissa on mutta nyt sattui sitten olemaankin. Ajateltiinkin sitten heti kokeilla, mitä mieltä Anton on ja taidettiin myös odotella niitä irvistyksiä.

Pyh pah, pikkuinen irvistys sieltä tuli mutta kyllä poika yllätti kun halusikin syödä sitruunaa ihan innoissaan. Sitten kun loput sitruunapalan jämät otettiin pois, niin Anton alkoi vielä huutamaan, kun olisi halunnut sen takaisin. Itsekin päädyin siinä sitruunaa maistelemaan, kun ihmettelin miten Anton voi sitä syödä. Kumma poika.


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Annoin Neelan maistaa sitruunaa joskus pari kuukautta sitten. Ilme oli samanlainen kun Antonilla tuossa keskimmäisessä kuvassa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuon kaltaiset ilmeet onkin varmaan melko odotettuja :D Ilmeestä huolimatta Anton jatkoi iloisesti sitruunan syömistä.

      Poista