Parvekkeella

18.7.14

Meille on tullut selvästikin tapa viettää iltaisin aikaa parvekkeella. Siellä on mukavan vilpoista ja lämmintä samaan aikaan. Tuli myös hankittua sinne kaksi kansituolia alennuksista. Yllätyin kylläkin niiden koosta, mutta onneksi on iso parvekekin. Mutta koska väsyttää, niin kuvat saavat kertoa minun puolestani... Anton parvekkeella:Kuten ehkä huomasitte, parvekkeella on kolmea erilaista penkkiä... Ne on kertynyt ajan mittaan ja kun tuolla nyt on tilaa, niin penkit saa luvan olla siellä. Yritetään aina kerran kesässä tehdä jokin hankinta tuonne, niin ajan myötä siitä toivottavasti tulee yhtenäinen. Parvekemattoakin pitäisi hankkia enemmän kerta tuo entinen on mitoitettu entiselle parvekkeelle. Puulattia parvekkeelle olisi ihana, mutta turhan kallis.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Hauskoja kuvia Antusta! :) Olisipa itsellänikin parveke...
  T: Pilvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks! :) Olisipa mulla omakotitalo ja iso piha. Hehe, no haaveilla saa aina! ;) Mut joo parveke on kyllä kiva juttu, erityisesti iso sellainen.

   Poista
 2. Aivan totaalisen suloisia kuvia nämä kaikki Antonista, suosikkejani ovat 1., 7. (tää on erityisen mainio :D ) ja 12. :)

  T: M Espoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ollu google tili aktiivisena niin se kertookin suoraan, kuka olet M Espoosta :D Anton on viime aikoina kyllä ollut oikein erityisen suloisen näköinen, monesti päivässä vaan tuijotan sitä :D

   Poista
 3. Niinpä näkyikin olevan aktiivisena. :D Aluksi en ollut varma, onnistuiko viestin lähetys niin kokeilin uudestaan ja kirjauduin tililleni.

  -M Espoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tullutkaan muuta kuin tuo ylläoleva. On muuten nälkä! :D

   Poista
 4. Ihania kuvia! Teilläkin näköjään tykätään saippuakuplista. Neela aina hihkuu innoissaan ja käy hakemassa purkin että pitää puhaltaa lisää. Suloinen dino(?) paita!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykätään joo, vapulta jäänyt :) Itsekin tykkään tuosta hupparista, se oli myynnissä viime vuonna ja vihjasinkin sitten siskolleni, että siinä olisi Antonille hyvä joululahja ja tarkoituksella pyysin tuollaisen koon, joka menee tänä kesänä :)

   Poista