Mutantti

14.7.14

Kaikesta sitä päätyykin tänne kirjoittamaan... Minulle ei ole oikein koskaan tullut erityisemmin finnejä. Niitä ilmestyy muutama vuodessa, yleensä kesäisin helpommin koska kuumuus lisää rasvan määrää kasvoilla. Nyt minua onkin sitten siunattu varsin hienolla yksilöllä. Nenänvarteen nimittäin ilmestyi paukama ja sittemmin se levisi turvotuksena silmäkulmaan päin. 

Eilen vielä kovastikin naurettiin, koska näytin niin hassulta:


Tuossa kulmassa se pääsi oikein edukseen. Noh tänään sitten, kun heräsin niin alue oli turvonnut vielä enemmän ja nyt turvotus tuntuu jo vähän silmässä, kun suljen sen. Ei siis kipuna vaan enemmänkin niin, että olisi tyyliin rähmää silmässä.

Sitä vähän rupesi jo miettimään, pitäiskö tuota näyttää lääkärissä mutta kun toisaalta taas olen melkoisen varma, että kyse on vaan siitä että tuo finnialue on tulehtunut ja koska on niin lähellä silmää, niin silmäalueelle on kertynyt nestettä. Mutta sitten sitä kuitenkin miettii, että nyt jos en käy lääkärissä, niin kohta sokeudun ja sitten tulehdus leviää aivoihin ja kuolen. No ehkä ei sentään, mutta kuitenkin.

On kyllä niin kaunis olo.


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Haha, voi ei! Mahtavaa arkirealismia :) Ei toi varmaan kuolemaksi ole, ehkä visiitti ihotautilääkärille jos tilanne pahenee tai ei millään parane..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät naurut tämä ainakin on tarjonnut, vaikka muuten onkin melkoinen riesa. On tuo turvotus nyt hiukan laskenut, toivottavasti jatkaakin paranemista :)

      Poista