Mustavalkoisia hetkiä

14.7.14

Anton touhuilee kyllä itsekseen, mutta hän vaatii kuitenkin ihmisen lähelleen. Hän ei siis pahemmin suostu leikkimään, jos minä esimerkiksi istun tuolilla koneellani tai luen sohvalla kirjaa. Anton vaatii minut samalle tasolle. Hyödynsin sitten näitä touhuamisaikoja taas siten, että nappailin hänestä valokuvia. Tällä kertaa mustavalkeita, koska niitä ottaa Antonista liian harvoin. Mustavalkeat kuvat on usein kauniita ja valon merkitys korostuu niissä. En nyt jaarittele tämän kummemmin, vaan näytän osan kuvista:Yleensä jos blogikirjoituksissa tulee paljon valokuvia, niin niihin saattaa olla vaikea keskittyä, koska niitä on niiiiin monta. Itsekin sorrun aika usein tykittämään valokuvia useamman kerralla, mutta toisaalta taas välillä en laita niitä lainkaan -mikä sekään ei ehkä ole hyvä. Jotkut blogit on siis siinä suhteessa täydellisiä, kun niissä on niin mainiossa suhteessa valokuvia ja tekstiä jokaisessa kirjoituksessa. Mutta jostain syystä en kuitenkaan jaksa itse tehdä sellaista blogia, mikä olisi mielestäni mahdollisimman täydellinen ja kauniin jäsennelty. Vaikka siis pidänkin bloggaamisesta, niin toimin tämän suhteen aika mielivaltaisesti. En jaksa säätää blogin ulkonäön kanssa niin paljoa, että se olisi mahdollisimman paras. En jaksa säätää valokuvien kanssa, että ne olisi mukavasti kaikki samankokoisia suhteessa tekstiin. En välttämättä jaksa myöskään tehdä artikkelimaisia postauksia joistain tietyistä teemoista vaan saatan selittää vähän kaikenlaista.

Tosi monilla on kivoja blogeja ja voin myöntää, että joidenkin blogit tuntuvat paljon kivemmilta kuin tämä omani. Mutta en ota tätä mitenkään kilpailuna, vaan yritän säilyttää rentouden ja tehdä just niin kuin huvittaa. Vähän niinkuin nytkin oli tarkoitus laittaa vain nämä valokuvat, mutta päädyinkin puhumaan blogeista ja niiden ulkoasuista...

Mutta kiinnostaa kuitenkin tietää, millaisia asioita te arvostatte lukemissanne blogeissa? Millainen ulkoasu miellyttää? Millaiset tekstit miellyttää? Millaiset kuvat on hyviä?

You Might Also Like

0 kommenttia