Mitä paketeista paljastui...

29.7.14

Tässä tulee katsausta Antonin synttärilahjoihin. En ole nyt aivan sataprosenttisen varma, otinko kaikista kuvan mutta hyvin suuri osa tässä ainakin on:

Palapelikirja pääsee myöhemmällä iällä käyttöön.

 Tämä kirjalahja oli erityisesti Antonin isän mieleen.

Kasa duploja, nyt pääsee jo aika hyvin rakentelemaan!

Tämä varasti aika hyvin Antonin huomion, kun lahjoja avattiin. Pallot on Antonista niin hurjan kivoja!

Autot osui aika sopivaan aikaan, koska viime aikoina Anton on ruvennut liikuttamaan autoleluja ja kärryjä edestakaisin ja tekee samalla sellaista "prrmmm" ääntä.

Meiltä tuli tällainen t-paita, joka menee varmaan ensi kesällä.

Muiltakin tuli pari t-paitaa.

"Päälahja", jonka Anton sai meiltä vanhemmilta. Tästä enemmän juttua myöhemmin!

Selvästikin Elmo-jutut seuraa Antonia...

Ihana nuppipalapeli, jolla voi harjoittaa sorminäppäryyttä.

Tästä tulee kyllä paljon riemua, Anton tykkää hirmuisesti kiikkua. Siitä se ideakin lähti, kun Anton nauroi aina puistossa niin paljon näissä kiikkumisjutuissa, niin Antonin mummo sitten antoi tämän keinuhevosen. 

Lehmä :D

Toinen pallo, joka pomppii kivasti.

Naureskeltiin, että nyt Antonille eläkesäästöjä kasaan.

Nämä yksilöt lähtivät vitosella ja kun olin lukenut, että nämä on ihan kelpokengät niin ajattelin, että voisi mennä näillä vielä alkusyksystä. Antonillahan on tosi pieni jalka, nämä on 18/19 ja ovat vieläkin liian isot. Sitten syksymmästä, kun kelit oikeasti kylmenee ja tulee sateita niin panostamme kunnon kenkiin.

Kummisedältään Anton sai tämän junan, joka itseasiassa oli kyseisellä sedällä pienenä.

No nyt on näitäkin sitten, kun Anton alkaa kunnolla harjoittelemaan itse syömistä. Olen vähän skeptinen, onko nämä hintansa väärtejä suhteessa esim. Ikean vastaavanlaisiin tuotteisiin, mutta kokeillaan!

Hassuja kirjoja sai Anton. 

Tämä kylpyponcho tuli myös meiltä vanhemmilta. Tuo tuntuisi olevan näppärä sitten, kun Anton kävelee hyvin. Voi esim. talvella heittää tuon hänen päälleen ennen kuin ukko lähtee kipittämään muualle.

Sellaisia lahjoja sai siis Anton. Näiden lisäksi minun vanhempani maksoivat aikoinaan sen turvaistuimen ja siitä oltiinkin sovittu, että se tulee yksivuotislahjaksi etukäteen kerta sille oli jo aikaisemmin tarvetta. Rahaa tuli myös hiukan ja ne käytetään sitten sen mukaan, miten on tarve. Mielestäni Anton sai oikein hyvässä suhteessa tarpeellisia ja leikkilahjoja. Toki lelutkin on kyllä tarpeellisia, sitä en väitä. Vaatetta en yleensä Antonille kovinkaan toivokaan, koska mielelläni hoidan niiden hankinnan itse. 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Todella ihania ja hyviä lahjoja:)

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjoja! Meillä on Neelalle samanlaiset kengät sinisenä. Ne on vielä vähän reilut, mutta onkin kokoa 20/21. Antonilla on tosiaan pieni jalka, kun Neelan koko on nyt 20. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että teiltäkin nuo löytyy :) Mietinkin tässä yksi päivä, että jos Anton olisi lähtenyt kävelemään jo varhain ja hänellä olisi kuitenkin niin pieni jalka niin liekköhän hänelle olisi edes löytynyt kenkiä :D Kun nykyään Antonilla on ihan sellaiset pehmeäpohjaiset "tossu"kengät, kun kovat pohjat taitaa alkaa just koosta 20 useimmiten.

   Poista