Koi!

20.7.14

Kuten varmasti useimmat vauvat/lapset, on Anton hyvin paljon kiinnostunut eläimistä. Usein jos televisiossa näkyy eläimiä, niin niitä pitää osoitella. Sama juttu, kun käydään ulkona. Rannallakin jos koira istuu jossain, niin Anton lähtee konttamaan koiran suuntaan. 


Sisko kävi täällä sitten koiransa kanssa ja vaikka koira kiinnostikin hirmuisesti, niin vähän se tuntui myös pelottavan silloin, kun koira tuli nuuskimaan lähelle. Anton ei myöskään itse koiraan yrittänyt koskea, mutta pyrki kuitenkin metrin päähän. Sitten osoitellaan ja sanotaan "koi". Niin ja linnut on "lii" ja kissat "kii". Välillä tosin eläimille vaan muristaan yleisesti.

Asiasta toiseen... Ensi viikko on taas hurjan täynnä ohjelmaa. Huomenna on käytävä taas kirjastossa hakemassa graduluettavaa, tiistaina tulee ystävä yöksi kyläilemään, keskiviikkona taas opiskeltava minkä ehtii, torstaina siivouspäivä, perjantaina synttärileipomusten teko ja lauantaina synttärit. Sunnuntaina sitten taas siivoamista ja opiskelua jaksamisen mukaan.

Blogin luonnoksissakin on useita tekstiaiheita, mistä haluaisin kirjoittaa, mutta muut asiat on priorisoitava edelle. Ja kuten useimmat muutkin, mekin ulkoilemme jonkin verran näillä helteillä. Kävin muuten heittämässä tänään talviturkkini ja olipa meillä kyllä Antonin kanssa kivaa järvessä. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onpa Anton taitava, kun puhuu jo noin paljon! Neela rakastaa eläimiä, erityisesti koiria. Ja niille aina muristaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, meilläkin oli tuo vaihe kun eläimille piti murista. Se oli kyllä välillä hassun kuuloista. Kun Anton oppii uusia sanoja niin entisten opittujen sanojen käyttö vähenee, usein on just yksi tai kaksi sanaa suuressa käytössä kerrallaan.

      Poista