Kiitos!

30.7.14

Halusin omistaa tällaisen pienen kirjoituksen teille lukijoille. Olen miltei poikkeuksetta saanut aina mukavia ja asiallisia kommentteja. Pientä kritiikkiäkin on tullut, mutta sitä saa tullakin, kunhan se on tosiaan hyvätahtoisesti esitetty. Tiedän kirjoittavani välillä aika aroistakin asioista ja siksi mielipiteet ja näkemykset helposti saattavatkin poiketa toisistaan.

Mutta niin, olen saanut viime aikoina uutta potkua tähän hommaan, kun olen saanut niin mukavaa palautetta. Monet kommentit ovat tuoneet hymyjä päivään. On ollut myös ilo kuulla teidän kokemuksista ja elämän tarinoista.

Voisin tässä yhteydessä myös sanoa siitä, että vaikka nyt vauvavuosi onkin ohi, niin aion pitää blogini nimen samana. "Vauvasekoitin" kun viittaa tavallaan enemmänkin minuun kuin Antoniin, minussa Antonin geenit sekottuivat ja luomus rakentui. En halua vaihtaa nimeäni myöskään sen takia, koska se aiheuttaa turhaa sekavuutta. Jatkan blogini kirjoittamista toistaiseksi niin pitkään kuin se tuntuu hyvältä ja aikaa riittää. Nykyään tosin useimmat kirjoitukseni tulevat ajastetusti julkaistavaksi, koska sillä tavalla koen, että tänne tulee materiaalia tasaisin ajoin, vaikka en joka päivä varsinaisesti ehdikään kirjoitella. Välillä kun sitten taas ehtii kirjoittamaan useamman postauksen putkeen. Aikaa on kyllä nykyään vielä entistä vähemmän, mutta blogin kirjoittamista pidän sellaisena "oman ajan" viihteenä. Kommentit julkaisen aina samassa, kun ehdin niihin vastatakin. Sillä tavalla pidän huolen, että varmasti ei unohdu itseltäni kommentteihin vastaaminen.

Jos teiltä löytyy jotain toivomuksia, mistä aiheista haluaisitte kuulla tai olette miettineet jotain, mihin haluaisitte vastauksen niin heittäkää kommentilla. Kirjoitan usein niistä aiheista, mitä päähäni kumpuaa mutta mielelläni otan inspiraation aiheita vastaan, jos jokin tietty teema/asia teitä kiinnostaa. Vaikka tämä enimmäkseen tällainen "mammablogi" onkin, niin aiheet voivat olla kaikkea maan ja taivaan välillä, miksi ei maan altakin. 

Pääpointti tällä kirjoituksella oli kuitenkin se, kun olen saanut kiitosta tästä kirjoittamastani blogista niin halusin vastaavasti kiittää teitä lukijoita. Teitä ei ole siinä määrin kuin useilla isoilla ja näkyvillä blogeilla on, mutta kuten sanonta kuuluu: ei se määrä, vaan se laatu.

KIITOS!

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Kiitos vaan sinulle kivasta blogista! :) Paljon on blogeissa pyörinyt niitä "päivä kuvina"-postauksia, semmoinen voisi olla kiva nähdä teidänkin jostain peruspäivästä. Meinasittekos muuten kaupungin rallihumuun osallistua millään tavalla? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa on ollut tarkoituksena tehdäkin nimenomaan tuollainen. Kahdesti olen sen tässä vauvavuotena tehnyt ja ajattelin, että nyt voisi olla syytä tehdä kolmas. Olen tosiaan odotellut sellaista perusarkipäivää, kun nyt oli muita synttärijuttuja.

   Ei me kyllä sen kummemmin, kun ei nuo tuollaiset oikein kiinnosta mutta ei meitä ne ahdistakaan, kuten jotkut tuttavani ovat ralleja kommentoineet. Lutakon seudulla kylläkin joutuu kiertelemään hirmuisesti, kun siellä on niitä ritiläaitoja joka puolella.

   Poista
 2. Kiitos itsellesi hurmahtavasta (hurjan mahtava) blogista! :)

  -M Espoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, varsin mainio sana! :D Ole hyvä vain! :)

   Poista
  2. Hei tieräks, mä tajusin vasta vähän jälkikäteen että se olitkin sä! :D Vitsit, mä oon kyllä ihan liian myöhään hereillä kun aivot ei pelitä kunnolla...

   Poista
 3. Hehe :D Boltista opittua toi "hurmahtava", varsin käyttökelpoinen. :D

  VastaaPoista
 4. Niin siis tämän ja edellisen viestin lähetti sama M Espoosta.

  VastaaPoista