Kiharoista se kaikki lähti

5.7.14

Päätinpä tänään kihartaa hiukset. Se on jännä, miten ajattelee näyttävänsä paremmalta hiukset kiharrettuna mutta kuitenkaan sitä ei kiharra hiuksia oikein koskaan ns. tavallisena päivänä. Laitoin myös ripsiväriä, sekin harvinaisuus; puhumattakaan kokonaamameikistä. Hurjistuinpa siitä vielä entisestään ja otin omasta pärstästäni pikaiset valokuvat. Yleensä suosin kasvokuvauksessa mustavalkeaa ja todellakin sitä lähikuvaa. Tosin oman pärstän kuvaan usein niin ehkä senkin takia, että tuolla rajauksella ei tule mitään turhaa rumaa taustaa. Koska tosiaan käsivaralla kuvat otin, niin täytyi käyttää sitä perus 20-50mm objektiivia. Muutaman kerran mies on ottanut pyynnöstä kuvia sillä muotokuvaobjektiivilla, mutta en oikein ikinä ole tyytyväinen hänen kuviinsa. Siksi onkin hirmu helppo kuvata itseään, kun näkee valokuvata ja pystyy samalla myös ohjaamaan kameran siten kuin haluaa. Mutta joo, tässä siis meikäläinen:


No okei, otin mä Antonistakin muutaman kuvan. Se kun sattuu olemaan melkein aina lähimailla:


Kun oltiin miehen kanssa ruokakaupan jonossa, sanoi hän minulle: "Sä haluaisit varmaan tietää, että tuolla tavalla hiukset kiharalla sä oot todella hyvän näköinen." Heh, kyllä hymyilytti kun käveltiin kotiin -ja hymyilyttää vieläkin. Taidanpa kihartaa hiukset useammin.

Samaan syssyyn voisin kai kertoa, että laitoin tänään mahdollisesti ensimmäistä kertaa elämässäni päälle maxihameen. Tai no oikeastihan tuo ei ole maxihame vaan sellainen pohjepituinen, mutta kiitos 149cm varteni tuo hame on minulle nilkkoihin. Alennuksesta tuon tilasin ja tuumailin, että ehkä sen avulla voisinkin ottaa osaa tähän maxihullutukseen. 


Onpa kiva, kun kesä tuli takaisin!

You Might Also Like

0 kommenttia