Anton puhelimessa

6.7.14

Olin makuuhuoneessa, kun muualta asunnosta kuului hirmuinen Antonin pölinä. Menin katsomaan, niin hän olikin löytänyt käsilaukustani toisen kännykkäni (iskä haluaa ylläpitää toista liittymää, mihin he soittaa) ja melko kovaäänisesti hölötteli puhelimeen. Otinkin tästä vähän videota, mutta haloot jäi kyllä videon ulkopuolelle.


Hassu ukko.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihana! Neela tykkää myös paljon puhelimista. Oikeestaan kaikki mikä vaan löytyy on "puhelin".. Lelut, sukat, harja, kaukosäädin, joskus pelkkä käsikin riittää... Sitten sanotaan kovaan ääneen "Ä Ä". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Anton on yleensä käyttänyt vaan puhelinta puhelimena, mutta tänään kyllä yllätin hänet puhumassa samaan tapaan pelkkä käsi korvalla. Kaukosäätimen Anton suuntaa aina ensimmäisenä televisiota päin, on selvästikin ottanut mallia taas vanhemmistaan :)

   Poista
 2. Meillä poika ei varmaan edes tiedä, että puhelimeen PUHUTAAN, haha! Me puhutaan puhelimessa aika vähän ja monesti vielä niin, että poika ei ole paikalla. Se vaan aina katselee omia kuviaan ja "käyttää" niitä just niin ku mekin, eli selailee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen mäkin kyllä yllättynyt, että Anton käyttäytyy noin, koska itsekin puhun puhelimessa aikalailla ainoastaan vanhempieni kanssa mutta toisaalta me ollaan kyllä Antonin kanssa leikitty, että puhuttas puhelimeen. Siitä se "haloo" varmaan on tullutkin... Tosin minun Lumialla Anton ei puhu vaan just sormella koskettelee näyttöä.

   Puhelimen funktio on kyllä paljon muuttunut 2000-luvulla. Kaupungillakaan ei näy ihmisiä puhumassa, vaan näpyttelemässä.

   Poista
 3. Aivan ihana! :) On teillä kyllä valloittava poitsu!

  VastaaPoista