Vähän sanoja, enemmän kuvia.

6.6.14

Harvinaisen pitkä tauko tullut minun mittakaavallani blogiin. Johtunee siitä, että Anton on viime aikoina nukkunut hyvin heikosti päiväunia ja useimmiten käyn tänne raapustelemassa niihin aikoihin. Nytkään hän ei nuku, mutta on isänsä kanssa. 

Olen oikeastaan tällä viikolla tehnyt vaan niitä perusasioita: hoitanut Antonia, liikkunut, tehnyt ruokaa, katsonut ohjelmia jne. Onnistuin kylläkin hakemaan graduun luettavaa, mutta toinen juttu on se lukeminen. Koska kohta pitää kiiruhtaa labraan kokeisiin, ihana papa-koe taas pitkästä aikaa, niin kuvat saa nyt kertoa enemmän kuin sanat, koska sanoja ei kuvien yhteydessä ole, hehe.


Pitäisi joskus muistaa ja yrittää jaksaa säätää nämä kuvat niin, että näkyisivät suoraan säädetyssä koossa tässä blogissa. Veisi siten vähemmän muistia ja muutenkin ulkonäkö blogissa olisi kivempi. Mutta kun ei ole jaksanut ruveta tekemään niin. Niin ja pitäisi kertoa enemmän siitä uudesta kamerasta kerta nyt siitä on jo aika hyvin kokemusta. Itse olen kyllä varsin tyytyväinen tuohon kuvan laatuun, mitä kamera tuottaa.

Nyt levittämään haaroja tutkimuspöydälle, jes! 

You Might Also Like

0 kommenttia