Synttäri-ideoita

10.6.14

Eilen sitten sain lukkoon "teeman" Antonin synttäreille. Inspiraationa toimi ihana pöytäliina, jonka tilasin H&M:n kesäalennuksista:

Vaikka asumme miltei keskellä betonikeskustaa, niin ajattelin pitää Antonin synttärit "puutarha"-teemalla. Se heijastuu lähinnä tarjottaviin ja koristeluun. Päädyin tähän myös sen takia, koska siinä voi oivallisesti yhdistää makeita juttuja mutta sitten myös hedelmiä ja vastaavia; sellaisia siis, mitä Antonkin voisi syödä. Niin ja onhan tuo teema ihanan romanttinen ja kaunis, mihin vielä on hyvin mahdollisuus. Anton kun kasvaa niin saattaa olla, että hän ei ensimmäisenä toivo mitään "puutarha"-synttäreitä. Väreissä siis ajattelin pyrkiä pastelleihin, enimmäkseen minttuun. 

Hiukan inspiraatiokuvia:
Katselin hiukan kertakäyttöastioita ja vastaavia (meillä kun ei olisi kaikille vieraille astioita muutenkaan), mutta kaikkialla tuntuu olevan postitusmaksut sen verran kovat, että en oikein tiedä haluanko tilauksesta maksaa miltei puolet pelkkää postitusta. Tässä kuitenkin olisi katsausta, mitä on harkinnassa:

Ensisijaisesti silmäilen tämän kuukauden, mitä kaupoista löytyy ja sitten tyydyn tilaamaan, jos ei muu auta. Ei oikein tule mieleen kyllä, missä täällä Jyväskylässä päin olisi hyviä liikkeitä, jotka myy tällaista tavaraa. Jos joku tietää, niin vinkatkaa.

Tarjottavista on käynyt mielessä toistaiseksi seuraavaa:
Suklaakakku valkosuklaakuorutteella ja siihen tuollainen söpö viirikoristesysteemi. Muffineja kolmikerrosvatiin, mikä meiltä löytyykin. Mustikka(?)piirakka, keksejä. Jotain hedelmiä/salaattia. Jonkinlaiseen karahviin mehua tai/ja jääteetä. Ruisnappeja kalalla?

Vaatetukseksi äidille ja pojalle jotain romanttishenkistä ja hempeää.

Tällaisia ajatuksia toistaiseksi. Tämä tuntuisi suht helpolta toteuttaa ja vaikka ns. normaalit synttärit on aivan yhtä hyvät, niin tykkään enemmän järjestää juhlia, joissa on jokin teema. Ne inspiroi ja silloin niitä on kivempi järjestää. Vieläkin on tosin ratkaisematta, ketä kutsumme ja pidetäänkö juhlat osissa vai kaikille kerralla.

EDIT:

Taidanpa sittenkin tehdä niin, että ostan muovimukit ja -lautaset Ikeasta, koska ne tulee itseasiassa jopa halvemmaksi kuin kertakäyttöiset ja sanomattakin selvää, että noita muovilautasia pystyy uudelleen käyttämään -vaikka sitten aina Antonin synttäreillä. Ja muovisissa on vielä se hyvä puoli, että ei mene rikki varsinkaan lasten käsittelyssä. Tällaiset kirkkaat monivärilliset eivät nyt ole ideaalit tähän teemaan, mutta kuitenkin monikäyttöiset useampiin tapahtumiin. Jos ostaisin esim. 18 henkilön lautaset ja mukit, niin niihin menisi päälle 10 euroa. NOT BAD!You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Harjun Paperissa on kaikkea söpöä paperitavaraa, muutakin kuin kortteja! Anttilan sisustusosastoltakin voi joskus löytää jotain, samoin Sokokselta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan! En ole siellä aikaisemmin käynyt, mutta ikkunaa olen kyllä useammin silmäillyt. Kiitos vinkistä, pitää käydä siellä pyörähtämässä!

      Poista