Matkaan!

13.6.14

Meidän perhe matkaa joko tänään tai huomenna Kuopioon. Vanhempani ovat kesälomalla ja muutenkin nyt tuntui sopivalta paikalta siellä piipahtaa. Mies tulee sitten edeltä sunnuntaina kotiin, koska hänen isänsä auto täytyy palauttaa siihen mennessä. Itse tulen Antonin kanssa ystäväni kyydillä ja samassa siis ystäväni tulee meille kyläilemään ja toinen ystävä tulee toiselta paikkakunnalta. Meillä on siis tällainen akkalauman kokoontuminen. Toinen ystävistäni jää torstaihin saakka.

Pääsemme nyt sitten myös kokeilemaan ensimmäistä kertaa sitä hankkimaamme turvaistuinta. On kyllä muuten paljon hankalampaa jo ajatuksen tasolla, että täytyy vaihdella turvaistuinta autosta toiseen, mutta eiköhän se hyvin suju.

Saattaa siis olla, että blogini nyt jää pikkuruiselle viikon tauolle. Mukavaa, kun on erilaista ohjelmaa luvassa. Mukavaa myös, että pääsee taas näkemään vanhempia ja veljiä ja muita sukulaisia. 

Ja sillä välin, kun olemme matkalla, niin maailmaan mitä todennäköisemmin syntyy Antonin ensimmäinen serkku. Miehen sisko on nyt parhaillaan sairaalassa ja paljon on kyllä ajatuksissa, miten siellä mahtaa mennä. Paljon myös nousee pintaan omia muistoja. Samaan aikaan, kun Antonin vauvavuosi alkaa olla ohi, syntyy toinen vauva sukuun. Haikeaa mutta niin se maailma pyörii. 

Joten: Hyvää viikonloppua!

You Might Also Like

2 kommenttia