Kesäalet

22.6.14

Kesäalet on käynnissä ja siksipä olen nyt ostanut Antonille vaatetta taas varastoon. Yleensä aina ostan näinä alekausina seuraavan tulevan vaatekoon ja mahdollisesti jotain satunnaisia muuten miellyttäviä kappaleita. Olen myös huomannut, että vaikka pidänkin vauvavaatteista, niin ostan kuitenkin sitä edullisinta ja pääpaino on sillä, että vaatteessa on Antonilla hyvä olla. Koska pitkälti ostan vaatteet aleista, niin ne ei oikein noudata mitään tiettyä linjaa vaan ovat nyt sattumalta vaan jonkinlaisia. Yleensä kuitenkin pukiessani Anttua katson, että ne edes hiukan mätsäisivät toisiinsa.

Mutta tässäpä tämän hetkinen saalis. Vaatteet ovat kokoa 80-86, paitsi tuo kesäsetti kokoa 74. Suurin osa on kokoa 86, koska 80 löytyi jo kotoa jonkin verran. Veikkaisin, että tuolla 86 pärjätään ainakin ensi vuoden puolelle -mahdollisesti aika pitkällekin.Yöpuvut on tosiaan melko tyttömäisiä ja olinkin miltei jättämässä ne kauppaan, mutta sitten mietin, että sillä ei ole yhtikäs mitään väliä, millaisessa kuviossa Anton yönsä nukkuu ja nuo tyttömäisemmät haalarit sattuivat olemaan ainoina alennuksessa. Tutat on ostettu Prismasta, muutama H&M:ltä ja loput Lindexiltä. Hintaa yhteensä tuli n.60€, mikä ei mielestäni ole kovin paljon tästä vaatemäärästä. Suosikkini on varmaan tuo Tutan body, sinibeigeraidalliset housut ja moniväriraidallinen body.

Niin ja aikaisemmin tilasin Antonille ensi kesäksi hupparin, alennuksessa oli tämäkin:


Jokos te olette kesäalennuksia kolunneet? Millaisia löytöjä olette tehneet?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kaikki ihania. Varsinkin nuo Tutan. Kaikki laittaisin myös omalle pojalleni päälle. Todella hyviä löytöjä tuohon hintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvin noita aletuotteita, varmaan tosin lisäävät ajan myötä lisää alennuksiin kerta melkoisesti oli vielä kesävaatteita normihinnoinkin.

   Poista
 2. Kivoja löytöjä! Itse pidän eniten tuosta mustavalkoisesta Tutan bodysta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva. Hyvin harvassa on meillä tuollaiset mustat vaatteet, mutta nyt olen niille ruvennut lämpiämään.

   Poista