Keltainen takki

23.6.14

Viime aikoina on tuntunut siltä, että olisi kätevä jos Antonilla olisi takki. Meiltä löytyy lähinnä muutama huppari, mutta nuo ei oikein pidä tuulta. Se popin haalari odottaa käyttöään ja tuleekin varmasti olemaan pääasiallinen ulkovaate syksyllä/keväällä mutta välillä kun on näitä 10-20 asteen ilmoja, niin takki olisi kätevä. Silmäilin sitten eri kaupoissa niiden tarjontaa, mutta aina se takki jäi kauppaan, koska en oikein raaskinut ostaa takkia koossa 74, joka menisi nyt vain tämän kesän ajan. Kun muutenkaan takkitarjonta ei ollut kovin kummoista.

Kävin tänään sitten Prismassa hakemassa Antonin ruokia kaappiin (ostan aina kerralla paljon sieltä, mistä saa halvimmalla) ja samalla pyörähdin lastenvaatepuolella. Sisävaatteissa ei oikein ollut mitään kummoisia, mutta ulkovaatteet näyttivät olevan -50%. Pikkuvauvoille olisi ollut niitä settejä, missä tulee takki ja housut mutta en niitä housuja varsinaisesti koe tarpeelliseksi, koska se haalari meiltä löytyy. Ja setille tulisi toki enemmän hintaa kuin pelkälle takille. Ja sitten näin sen: Icepeakin ihana keltainen takki sinisillä vetoketjuilla. 


Se oli ainoa kappale ja koko oli 92. Harmittelin, että se on niin iso ja kävelin pois. Kuitenkin hetken pyörittyäni kaupassa palasin sen takin luo ja mietin, voisiko sitä käyttää kuitenkin jo nyt tai jos ei voisi, niin olisi takki kuitenkin ensi kevättä/kesää varten. Varmasti tuolloinkin kokee takin tarpeelliseksi, jos nytkin sellaista toivoisi. Näin pähkäiltyäni päätin tuon sitten ostaa, hintaakin kun jäi 18€ mikä ei ole paljon siihen nähden, että muut näkemäni takit olivat vähintään 15€ ja niistä puuttui teknisiä ominaisuuksia.

Kotiin kun pääsin, niin kokeiltiin tuota takkia ja kyllä sitä mielestäni voi jo nyt käyttää. Isohan se tietenkin on, mutta hihoissa on nuo kätevät tarrat, millä saa hihat kiristettyä ranteista niin, että kädet pääsee kuitenkin vapaiksi. Ja takki ei kuitenkaan hankaloita liikkumista samalla tavalla kuin miten kävisi ylisuuren haalarin kanssa.


Itselläni on takki samanlaista materiaalia ja se on ollut yksi lempitakeistani. Siinä on kevyt liikkua, se lämmittää mutta ei ole kuitenkaan liian kuuma. Se pitää tuulta ja melkoisen hyvin myös vettä. Uskoisin siis, että tuo takki toimii myös Antonilla hyvin. Takki oli halpa, hyvänoloinen ja -näköinen sekä pitkäikäinen -mitä muutakaan takilta voisi enää vaatia?

Ps. Vanhempani ja toinen pikkuveljistäni tulee sittenkin käymään täällä meillä. He viipyvät perjantaihin, joten en taida tuona aikana tulla tänne raapustelemaan... ehkä.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Oi kun ihana takki! Ja noin halvalla! Meilläki on sellanen name it takki, en tiiä ees pitääkö tuulta mut vettä on jotenkuten pitäny! :D se on myös koko 92, pikkasen on liian iso Jesselle mut hyvin se kuitenkin sopii. takissa ei näköjään oo niin väliä vaikka oiskin liian iso! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, kun tykkäsit myös siitä Reiman keltaisesta haalarista niin kävi itseasiassa mielessä, että tykkäisit varmaan tästäkin takista :D Muistankin varmaan kuvista sen takin, kun olen itsekin sitä Name it:llä nähnyt.

   Poista
  2. Hihii, joo toi keltanen nappaa aika hyvin ;D nyt kun ostin jesselle vihreän reiman haalarin, jäi vähän harmittaa ku ei löytyny sitä keltasta ollenkaan! :D

   Poista
  3. Sitä keltaista löytyykin ilmeisesti aika harvoista paikoista. Itse olen nähnyt sitä Reiman nettikaupassa ja sitten Jesper&Junior -myymälässä.

   Poista
 2. Ihana takki. Upea väri.

  VastaaPoista