Ihan pihalla

22.6.14

Ollaan nyt ruvettu ulkoilemaan enemmän koko perheen kera. Enää ei tarvitse edes kauheasti väitellä miehen kanssa siitä, pitäisikö Antonia käyttää ulkona, koska hänkin on sitä mieltä, että se tekee Antonille hyvää ja Anton saa virikkeitä. Ollaan erityisesti pyritty käymään paikoissa, joissa Anton näkisi muita lapsia. No antaa kuvien kertoa, mitä mieltä Anton on ollut meidän pikkumatkoistamme:
Sitten, kun käytiin vielä puistossa, niin Antonilla oli jokaisessa "laitteessa" hauskaa:


Sellaista riemua. Taidetaan käydä puistossa jatkossakin. En tiedä huomasitteko, mutta Antonilla on muuten eri pari sukat. On aina ihan mahdoton homma löytää samaa paria, kun Anton kotona riisuu aina sukkia ja sitten ne kulkeutuu eri aikaan pesuun ja ikinä ei tunnu sukkakorissa olevan pareja. Tuo haalarikin on jaloista Antonille nykyään liian lyhyt, mutta käsistä se taas on sopiva, että hänen on helppo touhuta ulkona ollessa. En vielä viitsi ottaa käyttöön sitä popin haalaria, koska siihen poika varmaan hukkuu enkä rupea nyt ostamaan mitään toistakaan kesäkäyttöön vaan. Niin ja hatunkin Anton nykyään riisuu päästä ja tiputtaa vaunun ulkopuolelle niin siksi olen tyytynyt pitämään tuota huppua päässä.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi, miten onnellisen näköinen poika...aaaw! :) Meillä on kans sama ongelma noiden sukkien kans 9kk ikäisen tytön kans, repii sukat jaloistaan ja sitten yrittää repiä sukat vielä kahdella pikku hampaallaan silpuksi :D. -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kuulostaa hyvinkin tutulta :D Nykyään sukkia ei pidetä enää niin paljon suussa, mutta jaloissakaan ne ei saa olla.

      Poista