Tänään + alevinkki

23.5.14

Ahdisti tänään niin, että teki mieli lähtee pyöräilemään. Osittain myös ärsytti, kun se kamera ei tullut tänään, vaikka arvioitu saapumispäivä olisi tänään ollut. Pylly, se on odotettava sitten ensi viikkoon. No, tavallaan tämä tapahtumien sarja oli kuitenkin onnekas, koska päädyin tosiaan matkaamaan kuuden kilometrin päässä olevaan Citymarkettiin. Siellähän on nyt viikonlopun ajan vielä ne hintarallit.

Mutta ennen kuin mennään noihin löytöihin, mitä tein, niin tässä kuvaa tämän päivän asusta. Minulla kun oli se haaste nyt menossa, missä hyödynnetään vaatteita omista kaapista. Tosin tässä kyllä nyt on ensimmäistä kertaa päällä nämä vaatteet:


(Sotkusta varmaan huomaa, että meillä asuu lapsi...) Nuo housut on melko uudet, Seppälästä. Meni jopa XS, vaikka yleensä ostan housut S-koossa. Mainittakoon myös, että aika paljon kutistui kangas pesussa, että enää nuo ei ole ihan niin löysät. Kiva ja ilmavat kesäpöksyt, maksoi 17€. Paita taasen on H&M:ltä ja siinä on tuollaiset liehukkeet sivuilla. Sattui olemaan vitosen tarjouksessa, jokunen viikko sitten ostin tuon mutta meni nyt vasta päälle. Tosin tämä vaihtui tunnin sisällä perus t-paitaan, koska se oli parempi pyöräilyyn.

Pyöräilin tosiaan tuolla helteessä, menomatka oli ihan jees mutta paluumatkalla kantamukset rasitti. Kun ostin samalla reissulla myös ruokatarvikkeet. Mutta niin, Citymarketista löytyi tosiaan huikeita vaatetarjouksia. Nämä kaikki ostin ja meni yhteensä tasan 10€:


Housut koossa 80, tuntuu olevan aika reilu mitoitus.


Tää on itseasiassa vähän inhottava tuon tekstin takia, mutta makso euron niin ajattelin, että meneepä sellaisena "jos ei ole muuta puhtaana" -bodyna.


Tutan pöksyt. On joo aika tyttöväri, mutta väliäkös sillä. Harvoin löytää Tutta-vaatteita näin hyvällä alennuksella ja kesäksi on just hyvät tuollaiset ohuet housut.


Ja minulle kaksi paitaa, eri värisinä vaan. Nuo oli 2€/kpl, tsihih. Huomaatte varmaan kasvoilta, että kuuma tuli! Sen takia minulta on lähtenyt jo pöksytkin jalasta.


Eli kannattaa käydä pyörähtämässä läheisessä Citymarketissanne, jos sieltä vaikka löytyisi teillekin halpoja löytöjä. 

Kävin myös ennen Citymarkettia Lindexillä ja koska siellä ollaan uusittu alusvaatemallisto, niin oli siellä vanhoja, vaikkakin ihan samanlaisia liivejä, puolella hintaa. Onnistuin sieltä jopa kaivamaan 70F kokoa. F-kuppiin asti löytyy Lindexiltä, mikä on toki minulle hiukan liian pieni mutta menettelevä kuitenkin erityisesti kun ottaa tuon 70cm ympäryksen eikä 65 niin kuppi hiukan kasvaa. Otin näitä liivejä sitten kaksin kappalein siinä toivossa, että ne palvelisivat minua kesän yli. Toki pidempäänkin, mikäli tissit nyt ei tästä kutistu.


Kotiin kun pääsin, niin tein ruokaa ja Anton sai maistaa raejuustoa. Se on hauskaa, että kun hänet laittaa sormiruokailemaan pöydän ääreen, niin hyvin harvoin mitään menee suuhun... Mutta sitten, kun Anton on lattialla niin kyllä kaikki murut pitää imuroida suuhunsa.


Aika paljon alkoi Antonia kutittaamaan vasemmasta silmästä ja se vähän muistuttikin siitä mannapuuro-episodista. Pitää siis extravarovaisesti kokeilla noita maitotuotteita.

Sitten ruokailun jälkeen otin Antonin vielä tissille ja nyt tuo kölliäinen uinuu tuolla sängyllä:


Mitäköhän sitä sitten tekisi?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi vitsi, täytyy kyl käydä tuolla cittarissa!! jos noin halvalla on löytyny monet vaatteet. :D kiitos vinkistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Tosin nuo hinnat varmaan riippuu aika pitkälti myyjästä, millä alennushinnalla nyt on sitten päätetty laittaa myyntiin. Kun kävin toisessa Citymarketissa, niin siellä hinnat liikkui siinä 5-10€ hujakoilla. Ei ihan niin hyviä alennuksia siis, mutta toivottavasti siellä päin nappaa! :)

      Poista