Sekalaistayhdessäpostauksessa

20.5.14

Tuppaa olemaan hiljaisempaa blogirintamalla, koska Anton on vielä entistä enemmän kiinni minussa. Minulla on siis aika harvoja hetkiä, milloin saan olla ns. rauhassa. Toki, jos lähden vaikka jonnekin niin Anton kuulema on kiltisti isänsä kanssa, mutta jos minä olen kotona niin silloin ei isi kelpaa. Hankala juttu, koska en minä tosiaan koko aikaa jaksaisi Antonin kanssa olla mutta toisaalta en halua kuunnella hänen huutoakaan.


Unirintamalla on sentään tapahtunut helpotusta. Nyt kaksi viimeistä yötä ollaan saatu nukkua jopa melkein heräämättä. Välillä Anton on vähän jotain ääntä päästänyt, mihin olen herännyt mutta Anton on nukahtanut suoraan itsekseen. Antonille on tullut myös tapa liikkua aamuisin puoliunessa. Siinä meidän välissä hän kierähtää ja välillä nousee istumaan, kunnes menee siitä mahalleen ja jatkaa uniaan. Tänäkin aamuna Anton meni 360 astetta niissä nukkumisasennoissaan. Yleensä aina itse herään näihin Antonin liikkeisiin ja sitten seuraan, nukahtaako Anton uudelleen vai pitääkö itsekin nousta aamuhommiin. Jotenkin tuntuu, että Anton tarkkailee, nukutaanko me vanhemmat ja jos hänelle vaikuttaa siltä, että nukutaan niin Anttukin jatkaa unia.

Ja sain vihdoin helpotusta allergiaoireisiin myös. Eilen soitin YTHS:lle ja saman päivän aikana kävin hakemassa reseptin. Lääkäri tosin sanoi puhelimessa, että Histeciä voi käyttää imettäessä (mitä minulta olisi siis löytynytkin...). Kuulema tuo Histec menee niin pienessä määrin rintamaitoon ja se on ollut niin pitkään käytössä, että sitä voidaan jo huoletta imetysaikanakin määrätä. Sain kuitenkin eri lääkkeen, koska ilmaisin Histecin väsyttävän. Laiskottaa liikaa, että jaksaisin käydä katsomassa sen lääkkeen nimen. Nenäsumutteen sain kanssa, mutta vähän mietiskelin, että en ole ennen tarvinnut sellaista niin ehkä katson, josko tuo tablettilääke pitää oireet riittävästi kurissa. Toistaiseksi olo on kyllä helpottunut merkittävästi.

Kun tuo aurinkomöllykkä tuli esiin, niin täytyi itselleni etsiä aurinkolasit. Olin heivannut sellaiset H&M-aurinkolasit jonnekin ja muutenkin kun aurinkolaseista tutkaili enempi juttuja silloin, kun Antonille laseja etsin, niin jäi miettimään, pitäisikö sitä omatkin silmät suojata sellaisilla laseilla, jotka varmasti sisältävät kaikki tarvittavat suojat.  Aika hankalaahan tuo oli lasit löytää, koska rahallisesti en viitsi optikolta ja muissa liikkeissä ei taas ole kovinkaan asianosaavia myyjiä, jotka osaisi sanoa, millaisia suojia laseissa on. Onneksi Sokoksella oli kuitenkin itse sellaisessa ständissä juttua, että Prestigen aurinkolasit sisältävät 100% uva ja uvb -suojan. Hauskasti vaan itse ständissä oli kaiken muun merkkisiä laseja kuin niitä Prestigen. Kävin illalla pyöräilemässä Prismassa ja sieltä löytyi kyseisen merkin laseja ja nappasin siitä nyt sellaiset, jotka tuntuivat parhaiten istuvan päähän. Hintahaarukka Prestigen-aurinkolaseille näytti olevan 15-35€ hujakoilla.


Hiukan myös ärsyttää se, kun ajattelin että nyt voisi hetkeen olla ostamatta mitään... niin eikös sitten vaan ilmene kaikkea, mitä sinänsä tarvitsisi. Esimerkiksi olin lähdössä lenkille ja näin kesäisenä päivänä tarvitsisi t-paidan. Kaapista ei löydy kuin yksi sopiva musta t-paita, sekään ei lenkkeilyyn ole mikään kovin hyvä yksilö. Niin ja lenkkeillessä haluaisin pitää ainoastaan kännykkää mukana, mutta ei minulta oikein löydy mitään ikkupikkuista pussukkaa, joka kulkisi hyvin matkassa. Ollako ostolakossa vai ei? Tiedättekö sen tunteen, kun ärsyttää jatkuva rahanmeno mutta sitten kuitenkin ilmenee tarpeita? Plääh. Mietin jo, että olisin jättänyt aurinkolasitkin ostamatta mutta eihän siitä oikein mitään tule, että menisi kesän ilman. Aurinkolasikotelokin puuttuu, laitoin entisen Antonin lasien käyttöön. Kameralaukku tulee kyllä ainakin hankittua, koska kalliimmista laitteista on hyvä pitää huolta ja siskoni sai tosiaan Canonin kameran mukana sille kuuluvan laukun. Pongasin jo hyvän laukkuyksilön, mutta siitä mahdollisesti myöhemmin tarkemmin.

Taas tuli tällainen kaikenkattava eikä niinkään mihinkään yhteen asiaan keskittyvä postaus. Jos olisi jotain tiettyä, mistä haluaisitte lukea tai minun kirjoittavan, niin vinkatkaa! Se on moro!

You Might Also Like

0 kommenttia