Pikapika

17.5.14

Pikaiset kuulumiset parilta viime päivältä:

- Pikkuveljistä pienin tuli kyläilemään viikonlopuksi.
- Seppälässä oli kaikki normaalihintaiset tuotteet -30%, ostin Antonille kahdet housut koossa 80, 
noista housuista kun varsinkin on pulaa. Ei tosiaan ole kovinkaan kokemusta Seppälän 
lastenvaatteista, niin ihan mukava nähdä, miten nämä kestää.- Antonin kanssa ollaan tavalliseen tapaan puuhailtu, tässä esimerkki mitä minä välillä teen samassa kun 
Antonin kanssa lattialla olen:


Kypsää, eikös?
- Anton sai tällaisen aktiviteettijunan:


- Imettäminen on siinä suhteessa ollut aika rankkaa, että välillä tulee niitä ongelmia rintoihin. Aikaisemmin oli sitä haavaa, maito tulee läpi, on kummallisia kipuja... Eilen illalla taas alko yhtäkkiä koskemaan kovasti vasempaan tissiin. Imetin ja otin särkylääkkeen. Hikoilin yöllä. Nyt se on taas ollut parempi, vaikkakin vähän kosketusarka. Mikä lie taas sitten kyseessä?

- Olo on muutenkin aika kamala, koska siitepölyallergia vaivaa ja käsittääkseni allergialääkkeitä ei imettävä saa ottaa. Sinänsä siis tosi kiva, että on tuollanen kiva sää, mutta ei siitä kauheesti nautiskella, kun tekee mieli kaivaa silmät ulos, kun kutittaa niin kovasti. Nenä myös vuotaa ja välillä tulee aivastuksia kymmenen sarjoissa.

- Anton on kuitenkin ihana:


Ja rumpukapulat hänen suurinta herkkua... lisäksi hän oli tyylikkäästi asustanut itseään nilkkakorulla:


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Minun käsittääkseni on olemassa allergialääkkeitä, joita imettäväkin saa syödä. Tai ainakin sellainen käsitys jäi, kun raskausaikana lääkäri pohti minulle sopivaa lääkettä allergiaoireisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän arvelisin itsekin että joku kyllä löytyy. Nyt on ollut vaan vanhoja Histex-lääkkeitä laatikossa, niin pitänee soittaa maanantaina terveydenhoitajalle, josko löytyisi jotain nykyiseen tilanteeseen sopivaa. Viikonlopun yli pitää yrittää vielä kärsiä.

   Poista
 2. Saa ottaa allergialääkettä kun imettää, mutta ei samaa välttämättä kuin odotusaikana.. itse taas jouduin aloittaan lääkkeiden syömisen! Raskaana ollessa söin Histeciä mikä ei sovi imetysaikana. Nyt aloitin lääkärin määräämänä Aerius-nimisen allergialääkkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, no pitää tosiaan pirauttaa maanantaina sairaanhoitajalle niin saan sopivan lääkkeen. Raskaana ollessa olinkin onnekas eikä sinä kesänä tullut allergiaoireita :)

   Poista