Paha maito

24.5.14

Joo, loppui kyllä tuo maitotuotteiden käyttö meillä nyt hyvin lyhyeen. Eilen annoin viiliä muutamia teelusikallisia. Antonia hiukan silmiä kutitti ja päähän nousi vähän punaisia läikkiä. Ei kuitenkaan ollut mitenkään ärtyneen oloinen. Tänään sitten, kun söin jäätelöä niin annoin Antonin maistaa sitä vaniljajäätelöä sellaisen hipaisun. Tässä lopputulos:


Melko varmasti on siis tämä meidän poika maitoallergikko. Se ei vaan ole tullut aikaisemmin ilmi, koska minähän en itse tosiaan erityisesti maitotuotteita käytä. Mies oli kuulema kanssa pienenä todettu allergiseksi maidolle. Poika tuntuukin perineen aika paljon asioita isältään.

Maanantaina soittoa sitten neuvolaan ja pitää jokseenkin tiukkaan sävyyn ilmaista, että mitään altistuksia en tässä nyt enää tee. Se on hirvittävän stressaavaa katsoa lastaan tuollaisessa tilassa ja pelätä, jos hänen on vaikea hengittää. Onneksi tuo nyt on ollut lähinnä ihottumaa ja kutiavaa ärsytystä, eikä suurempaa vaaraa. Mutta inhottavaa kuitenkin. Tämän kuvankin otin juuri siinä mielessä, että voi tarvittaessa näyttää, mitä tuosta nyt seurasi. Sama skenaario kuin sen mannapuuronkin kanssa.

Ei ole kyllä kauheasti tietoa, miten tällaisen lapsen kanssa nyt sitten jatkossa toimitaan, mutta eiköhän tuo selviä.

You Might Also Like

0 kommenttia