Minun äitienpäivä

12.5.14

Aika paljon on ollut blogeissa tarinoita siitä, miten ihmisillä on ollut todella mukavia äitienpäiviä. Paljon on vierailtu mummoloissa jne. Minulla on hiukan erilainen tarina.

Heräsin klo 10.00. Anton heräsi vähän sen jälkeen. En edes kuvitellut saavani aamupalaa vuoteeseen, koska mies nukkuu aina pidempään ja noh, minä teen aina aamupalan. Siinä me sitten normaaliin tapaan Antonin kanssa tehtiin aamuhommia ja minulle pääsi nälkä yltymään hirmu kovaksi, mutta samassa Antonkin oli nälkäinen. Tässä vaiheessa hiukan ärsytti, että mies vaan nukkuu mutta hoidin hommat kuitenkin kotiin ja molemmat tuli kylläisiksi. Sitten Anton leikiskeli itsekseen ja minä katselin Simpsoneita, mitkä sattuivat tulemaan telkusta. Ärsytyskin lähti laskuun.

Sitten tuli Antonin päiväuniaika ja mieshän nukkui vieläkin. Taisi olla itseasiassa klo 13.30, kun mies heräsi. Antonin päiväuniaikaan soittelin omalle äidilleni ja mummoilleni. Toki olisin vieraillutkin heidän luonaan, mikäli vaan samassa kaupungissa asuisi. Kun mies sitten heräsi, meni hän ensimmäiseksi suihkuun ja vein hänelle cokista ja toivotin hänelle hyvää äitienpäivää. Tein tätä itseasiassa päivän aikana paljon: jos palvelin häntä jotenkin, niin toivotin samassa hyvää äitienpäivää. Ei minua rehellisesti sanottuna ärsyttänyt noina hetkinä, kunhan leikilläni kyräilin ja molemmat suhtauduttiin siihen huumorilla. Yhdessä vaiheessa kysyin myös mieheltäni, milloinkas saan lahjani, niin mies meni hiljaiseksi ja hänen naamalleen tuli sellainen "ou shiiit"-ilme. Nauratti, koska kyllähän tiesin, että ei hän minulle ollut mitään lahjaa hankkinut. Tosin hänen puolustukseksi, hän kysyi aikaisemmin, haluanko käydä kampaajalla tai hierojalla. Kampaajalle en halua, koska edelleen kasvatan hiuksiani ja no mies voi hieroa ilmaiseksi.

Kyllä minulla oikeastaan eilen oli kuitenkin mukava päivä, vaikka en saanutkaan niitä perinteisiä kukkia ja kakkua -mitä en kyllä toivonutkaan, koska ennemmin ostan itse sellaista, mitä koen tarpeelliseksi. Mies kyllä hemmotteli minua, mutta lähinnä juurikin hieromalla ja hoitamalla minun varpaankynnet. En ole muuten laittanut omia varpaankynsiäni varmaan kahteen vuoteen, koska mies aina laittaa ne kun pyydän. Mies myös hoiti kaikki Antonin ruokailut eilen, tosin toki imettäminen jäi edelleen minun tehtäväksi.

Päivä menikin meillä aikalailla vaan sohvalla telkun ääressä. Katsottiin Lars von Trierin Nymphomaniac-leffa, joka onkin muuten miltei neljätuntinen, jos katsoo molemmat osat putkeen. Alkuun ajattelin, että ei kyllä varmaan jaksa niin pitkään tuijottaa, mutta se olikin yllättävän hyvä ja "helppo" elokuva aiheesta huolimatta. Paljon oli hyviä kohtia siinä, mitkä laittoi ajattelemaan. Tilattiin myös pizzat, koska oli vaan sellainen löhöpäivä. Loppuillasta sitten seurailtiin Suomen peliä, mikä ei mennytkään kovin hyvin mutta ei meistä kumpikaan suhtaudu niihin niin tunteella, että hurraisi tai buuaisi.

Pelin jälkeen sitten alettiin vetäytyä Antonin kanssa makuuhuoneeseen nukkumahommiin. Niin ja ajattelin käydä eilen kaikessa rauhassa yksin suihkussa, yleensä kun käyn Antonin kanssa. Mutta sitten kun olin siellä, niin ikävähän siinä Antonia tuli ja kerta Anttukin kävi kahdesti hakkaamassa vessan oveen, niin hän päätyi kuitenkin sitten tulemaan minun kanssa pesulle. Tuo on jännä juttu, miten sitä ajattelee kaipaavansa välillä omaa aikaa, mutta sitten kuitenkin huomaa ikävöivänsä Antonia.

Minulla oli eilen siis oikeastaan aika tavallinen päivä, mutta kuitenkin varsin mukava sellainen. En minä mieheltäni odottanut mitään ihmeitä ja onhan se totta, että en minä hänen äitinsä ole. Sitten ne äitienpäivät on erityisen mukavia, kun saa Antonilta kortin ja Antonkin voi osallistua. Kyllä Anton eilenkin osallistui, mutta aikalailla samaan tapaan kuin jokainen päivä: vaatimalla syliä ja läheisyyttä.

Tällainen hellyydenkipeä tapaus täällä asuu:


Jos olen lattialla, niin sitten kavutaan syliin tai päälle. Välillä kun ei riitä sekään, että olen Antonin kanssa samalla tasolla vaan se on päästävä suoraan kosketukseen.


Sitten, jos istahdan sohvalle niin tapahtuu noin. Se on vaan päästävä koko ajan syliin.


Toinen vaan niin paljon tykkää minusta <3

You Might Also Like

0 kommenttia