Katsaus kuluneeseen viikkoon

2.5.14

Asioita kuluneelta viikolta:

- Vappu: meni niinkuin kerroinkin sen menevän. Yllätyksenä ehkä se, että se olinkin minä, joka päädyin lähtemään keskustaan ja mies jäi Antonin kanssa kotiin. Tosin toisin kuin yleensä mies, minä olin keskustassa pari tuntia ja palasin kotiin nukkumaan. Drinkkisaldokin jäi kaupungilla kahteen, mutta pohjalla oli melko runsaasti sitä Fresitaa. Pelkäsin, että nytköhän se krapula sitten tulee mutta mitäs mitäs: olin seuraavana päivänä todella energinen ja yölläkin heräilin siihen, kun ei nukuta. Anton oli sitten vappuaaatosta loppuillan ilman maitoa, mutta oli kuulema nukahtanut yllättävän helposti. Hetken protestoinut, kun ei saanut tissiä ja etsinyt minua, mutta pian sitten nukahtanut -onneksi. Sitä on aina jotenkin kuitenkin vähän syyllinen olo, kun lähtee jonnekin ja evää samalla Antonilta tissin. Eikä tosiaan olla korviketta annettu, kun tuntuisi että sitä pitäisi testata ensin jonain muuna ajankohtana ja sitten se aina jää. Mutta onneksi Anton on kuitenkin jo sen verran iso poika, että pärjää ne harvat satunnaiset illat iltapuuron voimalla.


Veli toi Kuopion Ikeasta meidän parvekkeelle tällaisen ulkosäkkituolin. Nyt kelpaa löhöillä.


Anton sai lainaan minun vappupäähineen.


Saippuakuplia!


Drinkki nro 1. Kävin vuosien tauon jälkeen Shakerissa, ennemmin maksan tuollaisesta vähän "hienommasta" juomasta euron enemmän kuin sitten jostain siideristä/lonkerosta niitä kiskurihintoja.

- Tuholainen: Vaikka Anton on kontannut jo jonkin aikaa, niin vasta nyt hän on ruvennut tajuamaan, että voi tosiaan etsiä asunnosta kaikenlaista ja pyrkiä tuhoamaan asioita. Tosin aika minimaalisesti niin on päässyt käymään, koska harvoja asioita on niin esillä, että Anton niihin pääsisi. Siis sellaisia, mihin Anton ei saisi päästä. Laatikoita hän osaa aukaista ja rumpata, mutta ei ole kuitenkaan vielä lähtenyt harrastamaan sitä, että laatikot pitäisi tyhjentää.


Anton kirjaimellisesti imee itseensä nippelitietoa. Kyllä oli poika niin tyytyväisen oloinen, kun nuo oli saanut käsiinsä.

- Ostoksia: Edelleenkään en mitään erityisen kivoja kesävaatteita ole löytänyt, mutta päädyin nyt kuitenkin ostamaan lyhythihaisia bodyja H&M:ltä. Sieltä saa 3kpl 10 euron hintaan ja itse olen ollut todella tyytyväinen niiden hinta-laatusuhteeseen. Ja tulipas ainakin vähän sitä muutakin väriä kuin sinistä.


Samana iltana satuin piipahtamaan Name it -kaupassa ja sinne oltiin kuulema ihan just laitettu alennushinnat ja tuotteet esille. Olin kuulema ensimmäinen, joka niitä pääsisi hyödyntämään. En kuitenkaan oikein lämmennyt niille alennusvaatteille. Kaikenmaailman robotteja sun muita jokseenkin rumia ja inhottavan sekavia printtejä paidoissa.  Sitten on ihan eri juttu, kun Anton osaa/haluaa itse vaikuttaa vaatteisiinsa niin silloin voin niitä räikeitä printtejä ostaakin, mutta nyt valikoin pitkälti sen mukaan, missä vaatteissa minä haluan Antonia katsella. Päädyin lopulta ostamaan ainoastaan collegetakin. Sekään ei ehkä olisi ollut välttämätön, mutta oli mielestäni sen verran nätti ja puolella hintaa, että ostin sen. Meneehän tuo kesällä, jos on vähän viileämpiä ilmoja.- Isoista vaatteista sopiviksi vaatteiksi: Muutenkin olen nostellut niitä isompia vaatteita nyt Antonin lipastoon, koska yllättäen ne aikoinaan niin suurilta näyttäneet vaatteet alkaakin olemaan käytettävän kokoisia. Anton sai joululahjaksi sen liskohupparin, joka on kokoa 80 ja nyt eräänä lämpimänä päivänä ajattelin kokeilla, josko sen voisi laittaa Antonille ulos päälle. Tältä meidän ukkeli sitten näytti:- Jekku: Naurettiin eräs aamu ansalle, jonka Anton oli isälleen asettanut:


You Might Also Like

0 kommenttia