Got milk?

26.5.14

Neuvolaan soitettu ja ohjeet saatu koskien tätä maitojuttua. Koska tosiaan merkit allergiasta on niin selvät, niin voidaan nyt jättää ihan suosiolla maitotuotteet pois. Muuten ei ole tarve millekään muutoksille, koska kuulema imetän vielä sen verran tiheästi, että Anton saa siitä tarvittavat jutut. Jos sitten minusta tuntuu, että haluan lopetella imettämistä ennen kuin Anton on yksivuotias, niin on otettava uudelleen yhteyttä, jolloin meidät ohjataan lääkärille ja siitä allergiatesteihin ja sitä kautta tulisi jokin erikoiskorvikevalmiste. Jos olisi niin, että tuokaan ei käy Antonille, niin sitten vaan kalsiumlisä.

Mutta nyt kun tosiaan imetän vielä, niin katsellaan, josko tuo tissimaito riittää ja selvitään tämä pari kuukautta rintaravinnolla muun kiinteän ruuan lisäksi. Sitten ilmeisesti 1-vuotiaasta voidaan kokeilla, sopiiko soijamaito Antonille. Niin ja neuvolahoitsu ilmaisi, että noin 75% maitoallergioista häviää kahteen ikävuoteen mennessä.

Eli eipä nyt toistaiseksi sen kummallisempaa. Arveli neukkukin, että koska minä käytän tosiaan niin vähän maitotuotteita, niin ei ole tämä Antonin allergia tullut aikaisemmin ilmi. Muistan kyllä, että joskus harvakseltaan Antonille saattoi nousta imetyksen jälkeen hyvin pientä punaista läikkää, mutta koska se oli niin satunnaista eikä muuten Antonia tuntunut mitenkään vaivannut, niin en kiinnittänyt siihen sen suurempaa huomiota.

Toki itseäni ehkä hitusen alkoi stressaamaan nyt, mitenkähän tuo maito riittää. Erityisesti kun meillä loppui nyt nuo yöimetykset vaivatta, niin missä määrin maitosäkit sitten tuottaa enää maitoa... Ja niin, turha nyt oikeastaan edes haaveilla siitä, että olisi koko ajan enemmässä määrin pystynyt jättämään tissit rauhaan. Oma valintahan tuo toki on, mutta tässä tilanteessa tuntuu helpommalta yrittää vaan jaksaa jatkaa imettämistä. Puhumattakaan niistä haaveista, että tissit pääsisivät kutistumaan imetyksen loputtua. No niidenkin aika koittaa vielä, kyllähän tässä jo vahvasti ollaan imetyksen suhteen voiton puolella.

Nyt vielä loppuun viikonlopulta hiukan kuvasaldoa:


Hiekkalaatikolla. Anton suhtautu todella epäileväisesti hiekkaan, mutta muut lapset kiinnostivat näin vahvasti.


Aamuisin herään siihen, kun Anton könyää puolittain päälleni. Sitten hän jää köllimään siihen.


Rakkaat päiväunilla.


Venäjä teki maalin, heh. Anton tuli osoittamaan mieltänsä, kun katselin peliä.

You Might Also Like

0 kommenttia