Ei vauva enää pitkään

24.5.14

Äsken, kun imetin ja Antonin kanssa siinä vierekkäin köllittiin, tulin ajatelleeksi, että ei tuo poika tosiaan enää ole mikään vauva. Alkaa siis konkreettisesti tuntumaan, että vauvavuosi on kohta paketissa.

Sitten siirryin ajatuksissani Antonin 1vee-synttäreihin. Se aina välillä käy mielessä, mitenkähän sitä sen tapahtuman järjestäisi. Osittain en näe pointtia alkaa järjestämään mitään suurta tapahtumaa, koska eihän Anton tosiaan siitä mitään ymmärrä. Mutta sitten taas ymmärrän, että usein se on ne vanhemmat, jotka sitä tapahtumaa haluavat juhlistaa. Ja niinhän minäkin haluan... En vaan tiedä, kuinka suuressa mittakaavassa.

Tavallaan tekisi mieli vaan ilmoittaa, että tänä ja tänä päivänä saa ihmiset tulla kyläilemään Antonin synttäreiden kunniaksi ja sitten tarjoaisi vaan jotain jäätelöä. Jos vaikka olisi lämmin kesäpäivä. Mutta sitten taas toinen osa minusta haluaisi suunnitella koristeita ja muuta juhlakrääsää. Se on kivaa, mutta siinä myös helposti stressaantuu ja menee rahaa. Hyvin tässä on vielä aikaa mietiskellä, mutta mitä aikaisemmin laittaa suunnitelmat käyntiin, niin ehkä sitä välttyisi suuremmalta stressiltä.

Ruokapuolellakin haluaisin tehdä jotain sellaista, mitä Antoninkin on mahdollista syödä. Siksi mietin tuota jäätelöä, että joku maitopohjainen jäätelö saattaisi mennä pienessä määrin. Kun olen tuota sokerinkäyttöä miettinyt ja muutenkin herkkupolitiikkaa, niin jäätelö tuntuisi olevan jotenkin vähiten paha. Tiedä sitten, en toisaalta haluaisi, että Anton tulisi edes jäätelöstä tietoiseksi sillä tavalla, että osaisi vaatia sitä kaupassa.

Niin ja hei, ne Lindexin liivit saattoi olla melkoinen täysosuma. Se olisi kyllä melkoinen helpotus, jos vihdoinkin olisi sellaiset liivit, joidenka kanssa ei tarvitse äyskätä mistään.

Tänään ehkä piknikille. Ei mul nyt muuta.

EDIT:

Laitoin tuossa äsken päivävaatteet päälle ja tulin ajatelleeksi, että viimeksi kun minulla oli tämä mekko päällä, niin mahaa oli huomattavasti enemmän (vaikka nykyäänkin on liikaa...). Ei löytynyt valokuvia ihan vuoden erolla, mutta melkein:


Nyt en tosiaan tuota nauhaa laittanut, koska ei ole tarkoitus vatsaa korostaa millään tavalla. Eroa näissä kuvissa on myös se, että nykyään tuo peili on koko ajan likainen, kun Anton näppäilee sitä.

You Might Also Like

0 kommenttia