Aarteenetsintää

22.5.14

Asetin itselleni tänään haasteen. Joka ikinen kerta, kun on jotain virallisempaa menoa, äyskään vaatteiden kanssa. Mikään ei ole hyvä, kaikki näyttää huonolta päällä. Sitten huonotuulisena ja ahdistuneena päätyy lähtemään ulko-ovesta ulos. En myöskään haluaisi koko aikaa olla ostamassa vaatetta, koska toiveissa olisi, että tästä ainakin hiukan kutistuttaisiin.

Näinpä ollen päätin, että nyt ainakin viikon ajan otan joka päivä tehtäväkseni laittaa itseni parempiin kuoseihin ja yrittää tosissani hyötykäyttää vaatteita ja asusteita, mitä minulta jo löytyy. Meillä on tänään neuvola parin tunnin sisällä, joten haaste lähti nyt tästä käyntiin, kun taas murehdin, mitä ihmettä laitan päälleni.

Ylle valikoitui sitten tällainen paketti:


Farkkuleggarit ja punainen hiukan läpikuultava paita (harkitsin topin laittamista alle, mutta tulisi varmaan liian kuuma). Otin myös pitkästä aikaa käyttöön sen nutturadonitsin ja kiskaisin hiukset ylös. Korvissa on pikkuiset mansikat. Liivit on suurin ongelma, kun minulta ei tosiaan kovin monia sopivia liivejä löydy ja nämä oli ainoat mustat, mitkä menee jotenkuten, vaikka tissit vähän rönsyileekin yli. Harmi, koska muuten nämä olisi parhaat päällä. Ja tästä tulikin mieleen, että hyvin suuri syy siihen, miksi kaikki vaatteet tuntuu huonoilta on varmaan siinä, että minulta uupuu hyviä liivejä.

No jokatapauksessa, nyt mennään tällaisella haasteella, missä pyritään etsimään niitä aarteita omista kaapeista ja kätköistä. Ehkä ja toivottavasti kaapissa lojuvat vaatteet pääsisivät monipuolisempaan käyttöön.

You Might Also Like

0 kommenttia