Viikonloppu

21.4.14

Palailtiin Kuopiosta eilen alkuillasta ja nyt normalisoituu taas meidän päivät tavallisiksi arjen päiviksi. Tosin tänään on vielä kaupunki hiljentynyt pääsiäisen takia. Henkilökohtaisesti en näe oikein järkeä enkä välitä näistä juhlapyhistä, varsinkaan uskonnollisista, mutta ei mennä siihen asiaan nyt. Sen sijaan näytän kuvilla, mitä me hommailtiin nämä viimeiset päivät:


Ennen kuin lähdettiin Kuopioon miehen äiti kävi meillä kylässä ja toi Antonille tällaisen rumpusetin. Anton tajusi välittömästi, miten tuota kuuluu käsitellä ja kuvasta varmaan näkeekin, mitä mieltä Anton oli rummusta...

Perjantai-aamulla sitten lähdettiin linja-autolla Kuopioon. Ensimmäinen kerta, kun matkaamme bussilla Antun kanssa pitkän matkan. Matka meni hyvin ainakin Antonin osalta, itse kärsin jonkin verran matkapahoinvoinnista bussissa. Loppumatkasta Anton nukahti ja kun ruvettiin pukemaan hänelle, niin naureskeltiin miehen kanssa, miten voi olla, että toinen ei herää lainkaan vaikka häntä nostellaan ja kieputellaan kun sylissä joutuu pukemaan.


Anton sitten saapui vanhemmilleni unitilassa, mutta pian heräili. Ei tajuttu/ehditty ottamaan Antonille leluja mukaan, mutta onneksi toinen pikkuveljistäni onnistui etsimään vanhoista tavaroistaan muutaman Duplon. Anton tajusikin tuolla Kuopion reissulla, että niitä legoja saadaan tosiaan toisistaan irti jne.


Perjantai menikin ihan vaan minun porukoilla. Lauantaina lähdin isäni ja veljen kanssa käymään kaupoilla, kun he etsivät veljelleni vaatteita. Samalla reissulla löysin Antonille niin hyvällä alennuksella talvipipon ja fleecekaulurin, että nappasin ne mukaani:


Stadiumista löytyi nämä, ihanan väriset ja vain muutaman euron.


Minun pääsiäismuna -vanha kunnon Kinder. Leluyllätyksenä sain jokseenkin sopivasti kengurun, jolla oli poikanen pussissaan.


Lauantaina käytiin myös keilaamassa ja sain parin vuoden tauon jälkeen taas jalkaani nämä aina niin tyylikkäät keilauskengät. En saanut tällä kertaa yhtään täyskaatoa, nyyh.

Keilaamasta kun tultiin, niin isäni kuurasi grillin puhtaaksi ja avattiin grillikausi. Samassa ulkoiltiin koko perheen kera ja sain Antonista mitä söpöimpiä kuvia.Sunnuntaina ehdin käymään vielä äidin kanssa lenkillä Kallaveden äärellä. Jäätkin oli sulaneet kokonaan.


Sitten lähdettiin viiden bussiin ja kotona odotti tuttu ja turvallinen pikkusotku. Ja niin odotti myös musiikkivälineet ja Anton vaatikin päästä soittamaan.


Naamassa on hilloa, ei naarmua. Hyvän halloween meikin saisi vissiin vauvalle aikaiseksi noilla marjasoseilla...

Meillä oli oikein mukava viikonloppu. Paljon hyvää ruokaa, juomaa, ulkoilua ja yhdessä oloa. Mutta oli se kiva myös palata omaan kotiin ja omaan sänkyyn. Tänään onkin laitettava taas kaikki pesukoneet laulamaan.

You Might Also Like

0 kommenttia