Viikko(ostos)katsaus

9.4.14

Jes, tänään kävi miehen isä auttamassa taulujen ja vastaavien suhteen. Heti tuli kotoisampi ja valmiimpi asunto. Vielä pitää pienesti säätää, kantaa tavaraa varastoon ja siistiä parveke. Ja koti olisi sitten valmis. Tai ainakin niin valmis kuin se nyt voi ylipäänsä olla. Parveke meillä on valtava ja toki olisi ihana, että senkin voisi laittaa mutta nyt mennään vanhoilla parveketavaroilla, jotka eivät kyllä riitä täyttämään tuota kaikkea alaa. Ehkä meidän parvekkeen tyyliä voi sitten kutsua betoniaavikoksi.

Lauantaina tuparit, joten vielä pari päivää aikaa viimeistellä. Olen kyllä jo moneen kertaan ajatellut päässäni, että on kyllä kiva tämä uusi koti. Tosin, kun tämä on niin keskellä kaikkea niin välillä tuntuu, että pitäisi olla koko ajan menossa jonnekin... Kai sen takia juuri, kun on niin keskellä. Tottumisen kautta tuosta tunteesta varmastikin päästään eroon. 

Kävästiin tänään Antonin kanssa keskustassa. Meni siinä sitten jo ties monettako kertaa hermot, kun Antonin kypärämyssy ja pipo menee koko ajan Antonin silmille. Kyllästyneenä korjaamaan tuota kävelin H&M:lle ja ostin Antonille pipon, jossa on korvaläpät. Ja pipo on riittävän paksu vielä näille viileille kevätpäiville:


Ihanan värikäs pipo, sopiipahan monenlaisen vaatteen kanssa. Koska H&M:llä oli tarjous, että jos osti 10€ niin sai 5€ alekupongin käytettäväksi, niin ostinpa Antonille muutaman muunkin päähineen. Kesämenoihin ostin lippiksen, jota olinkin silmäillyt jo aikaisemmin. Lippis on vielä iso, mutta nykyinen pääkoko ei taas varmaan kesällä mahtuisi.


Ihana seiloripoika. Jäin tosin miettineeksi, pitäisikö kesäksi hankkia myös sellainen lippis, missä on se kangasliehuke suojaamaan niskaa... Se liehuke muistuttaa jotain takatukkaa, mikä välillä minua naurattaa. 

Kaupasta lähti mukaan myös perussöpö pipo syksyksi, mikä onkin nyt reiluhko mutta syksyä ajatellen sen ostin kerta vain euron maksoi.


Katselin myös hiukan sitä pikkulasten kesävaatetarjontaa ja täytyy kyllä sanoa, että toistaiseksi on hyvin vähän mitään vaatetta, minkä kokisin kivaksi... Jotenkin kaikki vaatteet on joko liian räväköitä tai sitten perusraitaa ja yksiväristä. Toki sitä perusvaatetta hankkii, mutta todella vähän on sellaisia erikoisempia vaatekappaleita, joista innostuisi. Noh, jospa kirpputoreilta sitten löytyisi jotain mielekästä.

Tulikin tässä mieleen, että ostinhan minä tällä viikolla tosiaan muutakin kuin nuo päähineet. Antonille tarttui matkaan tällaiset "kuningashousut" muutamalla eurolla:


Ja koska lauantaina on tuparit ja minä ehkä jopa lähden jonnekin viihteelle, niin tuli taas kenkäongelma vastaan. Entiset, maailman parhaat, saappaat on varmaan pakko päästää eläkkeelle koska ne on käytetty suutarilla jo moneen kertaan ja pohjatkin on uusittu. Joku aika sitten pohjat lähti kokonaisuudessaan irtoamaan ja saappaiden ulkopintakin on kulunut. Byhyy, miksi niitä ei voi enää ostaa mistään?!? Noh, saappaita ei kaupoissa enää pahemmin edes myyty ja jäinkin miettimään, että eipä tuolla ulkona tosiaan kauaa enää saapaskelit ole. Ja kerta nyt tosiaan asutaan keskustassa niin ehkä uskallan lähtee avokkaissa liikenteeseen. Koska olin laiska enkä oikeastaan halunnut käyttää paljon rahaa, niin päädyin ostamaan Aleksi 13:sta perusmustat korkkarit alennushintaan 20€:


Saattaapi olla, että noissa avokkaissa ei hirmu hyvin tanssita ellei sitten oteta riskiä, että kenkä lentää jonkun päähän. Tanssiessa suosin joko niitä saappaita tai nilkkaremmillisiä korkkareita. Mutta koska saattaa myös olla, että näillä imetystisseillä ei vielä muutenkaan tanssita niin päädyin näihin. Nämä on jonkinlaiset hätävarakengät, mutta toisaalta perusmustat korkkarit on ajattomat ja menee moneen tilaisuuteen. Niin ja noissa on tosiaan aika vähän tuota korkoa. Vaikka olenkin tosi lyhyt niin silti en rupea kokemaan hirmuista epämiellyttävyyttä sillä, että pidän 10cm korkoja.

Niin ja mainittakoon tässä samassa yhteydessä myös siitä, että Anton otti tänään ensimmäisiä konttausaskeleitaan. Kädet lähinnä siinä eteni, kun jalat enemmänkin laahas perässä. Mutta siitä se varmasti alkaa edistymään. Meillä oli myös jonkinlaista ruokalakkoa tässä lähipäivinä, mutta se taisi johtua enemmänkin noista 8kk-sosepurkeista, kun ei Anton halunnut syödä karkeampaa ruokaa. Sen takia tänään Antonin kanssa lähdettiin kaupoille, että saatiin ostettua hänelle taas sitä hienososeisempaa ruokaa. Pitää välillä kokeilla, josko se huolisi sitä karkeampaa.

Jokohan sitä tuli raapusteltua kaikki oleellinen kuluneelta viikolta. Jos ei, niin palailen asiaan.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hyvän näköiset kengät! Käyvät moneen menoon :) -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivottavasti ovat hyvät käytössäkin! :)

      Poista