!VAPPU!

30.4.14

Meidän vappusuunnitelmiin ei kovin kummoisia kuulu. Minun veli matkaa Kuopiosta tänne kyläilemään ja sisko tulee myös käymään. Ehkä jotain kavereita myös tulee, jää nähtäväksi. Hankin pullon Fresitaa, tosin itse en kyllä sitä meinannut yksinäni juoda tai muuten käy köpelösti. Syödään myös perinteiseen tapaan juustofondueta. Huomenna käydään vapputorilla.

Vappu on tuonut taas sen muiston, kuinka en ikinä lapsena saanut vappupalloa ja ehkä vanhempien suhtautuminen on vaikuttanut myös minuun. En nimittäin kovinkaan helposti menisi sellaista ostamaan, koska ne tuntuu järjettömän kalliilta. Tosin ehkä en haluaisi antaa Antonille samoja katkeria muistoja, että koskaan ei vappupalloa saanut :D Sai Anton sentään ilmapallon vaunuihinsa, kun keskustassa käytiin -tosin R-kioskin sponsoroimana. 

Nyt pitäisi vissiin laitella hiukan kotia siistimpään kuntoon, sitten itseään siistiä ja lopulta asettautua vappumeininkeihin. Harmittavan kylmät vappupäivät tuli, se hiukan latistaa tunnelmaa.

Eniveis:


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. myöhäset vappu toivotukset sinne!:) vappupallosta niin me ostettiin Aksulle prismasta vappupallo ja se oli 3,95e, musta ei ollenkaan kallis. Ja pallo on se narunpäässä oleva eikä sellanen tikunpäässä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No joo, ei tuo sinänsä kallis ole kun vertaa muihin juhlajuttuihin myös... Mutta jotenkin sitä silti on nuuka maksamaan sellasista ns. turhuuksista. Asenne voi muuttua sitten, kun Anton osaa itse pyytää asioita :)

      Poista