Uusia juttuja toisensa perään

16.4.14

Antonilla on selvästi joku nopean kehityksen kausi meneillään, koska hän tuntuu oppivan uusia asioita hirmuisella vauhdilla. Pari viikkoa sitten opittiin menemään istumaan itse, kohta noustiin polvilleen, sitten tajuttiin, kuinka vilkutetaan heihei ja samassa Anton usein sanoo "hee".

Välillä naureskellaan näille venymisasennoille.
Anton vilkuttaa isälleen.
Nyt Anton on sitten myös ruvennut konttaamaankin paremmin. Aikaisemmin hän konttasi käsillään mutta jalat enempi laahasi perässä. Nyt jalatkin on koukussa, mutta selvästi konttaaminen on vielä hiukan raskasta. Ryömiminen sitten aikalailla jäi. Anton enemmänkin veti itseään käsillä eteenpäin.

Tänä aamuna myös, kun olin miehen vieressä ja Anton toisella puolella, niin hän katsoi koko ajan minua ja yritti kömpiä miehen yli ja ulisi "ätä, ätä, ätä". Voisiko olla, että "ätä" on äiti? Täytyy seurailla, käyttääkö hän tuota vielä jatkossa.


Ollaan nyt myös sormiruokailtu tiheämmin, mutta eipä siitä oikein mitään suuhun mene. Anton lähinnä vaan leikkii ruualla. Mutta purkkiruualle hän kyllä aloittaa jo syöttötuolissa huutamisen merkiksi siitä, että nyt sitä ruokaa ja nopeammin.


Mitäköhän uutta ensi viikolla?

You Might Also Like

4 kommenttia