Pop pop pop pop pop pop...haalariaaaaa

16.4.14

Kerrankos se vaan kirpasee... No nyt kirpas kerran jos toistekin, kun käytiin ostamassa Antonille välikausihaalari. Päädyimme Polarn O. Pyretin kuorihaalariin, jonka sai nyt sillä alennushinnalla 95,90€. Jos tuo olisi ollut sen normihinnan 137€, niin en olisi edes harkinnut haalaria.

Voin kertoa, että kävin melkoista "kyllä-ei"-taistelua tämän kanssa ja se johtui pitkälti hinnasta. Vaikka vanhempani avokätisesti suostuisivat osallistumaan näihin isompiin Antonin hankintoihin, niin silti järkeilen aina hintojen kanssa, mistä olen valmis maksamaan mitäkin.

Eniten päätöksessä painoi nyt se, että todella monet ovat näitä haalareita kehuneet kestäviksi. Luotan siihen, että tämä haalari kestäisi useamman lapsen. Aika toki näyttää, olenko oikeassa. Päätökseen vaikutti myös se, että haalarin kerrotaan olevan todella paljon vettä kestävä, joten erillisiä kuravaatteita emme hanki ja paksu fleecevuori mahdollistaa sen, että lapsi saadaan kerralla puettua helposti eikä erillisistä välivaatteista tarvitse maksaa.

Otin alkuun kaupasta koon 86, koska hiukan pelkäsin, että Anton hukkuisi syksyllä kokoon 92. Myyjä oli hiukan epäileväinen, mahtuisiko haalari koossa 86 enää ensi vuoden puolella, mutta 92 varmasti mahtuisi. Alkuun olinkin ottamassa kokoa 92, mutta sitten sitä ei kuulema enää ollut siinä värissä mitä kaavailin ja sitten palailin niihin ajatuksiin, että en haluaisi osaa hirmuisen suurtakaan. Kävelin siis kaupasta ulos tummansinisen haalarin kera, mikä oli koossa 86. Viisi minuuttia myöhemmin sain soiton, että POPilta löytyikin yksi 92 kokoinen haalari, että jos vaikka haluan sovittaa sitä 86:sta ja tarvittaessa tulla vaihtamaan.

Näin tein. Kotiin päästyä laitoin Antonille haalarin päälle ja totesin, että koko 86 on jo nyt yllättävän nafti. Oli siinä siis kyllä kasvuvaraa, mutta selvästi olisi voinut olla enemmänkin. Kävinpä sitten vaihtamassa haalarin kokoon 92 ja olen aika varma, että sitä pystytään käyttämään vielä ensi keväälläkin. Loppukeväästä kun pärjää sillä pelkällä kuorella, niin se on selvästi tilavampi ilman vuorta. Niin ja kun tuossa popin haalarissa on tosiaan se kiristysnauha vyötäröllä, jolla sen haalarin saa pussille selkään eikä haalari roiku jaloissa. Näin ollen uskalsin ottaa sen reilumman koon.

Usko ja luottamus on nyt tähän haalariin kova. Toivottavasti en joudu pettymään. Pinnallisilta puolilta vähän harmittaa, että Antonille tuli sitten taas tumma ulkopuku, mutta en oikein niihin muihinkaan värivalintoihin tykästynyt ja kerta olin pukuostoksilla sekin mielessä, että sen pitäisi mennä pojalle että tytölle.

Jäin myös hiukan miettimään, että meillä nyt on tosiaan koon 92 välikausihaalari tulossa syksylle mutta talvihaalari on kokoa 80 (plus löytyy yksi lahjana saatu 74). Talvihaalari oli se Ticket to Heavenin snowbaggie, joka kylläkin tuon popin haalarin päälle laitettuna näytti kuitenkin samankokoiselta. Eli melkoinen kokoero noissa kuitenkin. Onkohan T2H haalari normaalia isompi vai POPin haalari normaalia pienempi? Tästä oppineena tuumailin myös sitä, että sen lisäksi, että itse pähkäilee mikä koko on lapselleen sopiva niin joutuu myös pähkäilemään, millainen mitoitus itse vaatemerkissä on.

No, tässä se nyt kuitenkin on: Meidän ensimmäinen Polarn O. Pyretin tuote.


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mä odottelen josko huomenna se mun puku tilis postista :)

  Ticketin haalarit on tosi reiluja minusta ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noin mäkin luin ja toivon että nyt pärjätään noilla hankituilla haalareilla sitten ensi kevään loppuun :)

   Jospa se tulisi huomenna :) Muuten taitaakin pääsiäisen takia kulkea posti vasta tiistaina.

   Poista
 2. toi haalari on kyllä hyvä! meillä on toi ja nyt alkaa pieneks jo mennä :/ yritin miehen puhuu ympäri että ostettas toi just syksyks/talveks meille kun nyt on alessakin mutta ei vielä lämmennyt idealla ja kohta ei oo enää kokoja :(

  mulla ois sulle haaste http://axupaksu.blogspot.fi/2014/04/kysymyksia-ja-vastauksia-haaste.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että te ostitte tuon ja kävi mielessä, mitäköhän ootte tykänneet... Tosin Axel taisi siinä enimmäkseen vaunuissa mennä vai? Niin onhan se aikamoinen sijoitus laittaa rahaa tuon hintaiseen pukuun kaksi kertaa vuodessa ellei nyt tosiaan onnistu menemään haalari kaksi välikautta, kuten me nyt yritetään. Täällä päin mä ainakin ostin viimeisen 92 koon ja netissäkin ne oli heti loppu, että nopeasti tosiaan menee :/

   Pitääpäs käydä kurkkaamassa! :)

   Poista