Meidän koti

27.4.14

On jokseenkin se kotipostaus jäänyt, aikaisemmin esittelinkin täällä vanhempien makuuhuoneen. Nyt tulee loput asunnosta. Kaikki ei ole ihan tiptop kuvissa, mutta en ruvennut kuvauksen vuoksi jokaista tavaraa siistimään. Nyt näissä on sellainen perussiistimeininki.

Aloitetaan ulko-ovelta... Kun meille astutaan sisään, niin on näkymä tällainen:


Discopallo laitettiin tuonne koukkuun muuton alkupäivinä. Se oli lähinnä vitsi, mutta siihen se nyt sitten kuitenkin jäi laiskuuttamme. Ollaan vitsailtu, että se voisi toimia mistelin tapaan paitsi discopallon alla kuuluisi tietenkin tanssia.

Eteisestä pääsee vasemmalta puolelta vessaamme:


Vessan oikealla puolella on lavuaari ja pyykinpesukone. Asunnon ainoat moitteet liittyvätkin tähän huoneeseen: ei lattialämmitystä ja wc-paperiteline on todella typerän kaukana pöntöstä. Antonin kylpylelut seikkailee usein pitkin lattioita.

Eteisestä jos kääntyy vasemman sijaan oikealle, niin pääsee matkaamaan keittiöömme:


 Olin kahden vaiheilla, hankinko tuohon välitilaan maton mutta enpä sitten hankkinut, koska matot ovat siivotessa rasittavia. Ja jos jotain ruokaa tippuisi tai kaatuisi, niin eipä tarvitse miettiä maton puolesta sitä asiaa.

Keittiö jatkuu ruokailutilaan, kuten tuosta huomaakin.Ruokailutila on hiukan kolkon näköinen, koska meillä on aika pieni ruokapöytä tilaan nähden. Joskus se kokee sitten päivityksen isompaan. Keittiön verhoiksi päätyi lopulta tuollaiset meiltä jo valmiiksi löytyneet kappaleet. 

Niin ja ruokailutilassa on nyt sitten tullut kuivattua myös pyykkejä kerta tuolla huoneessa sitä ylimääräistä tilaa löytyy. Toki parvekkeellakin voisi, mutta hiukan epäilyttää pitää vaatteita yön yli siellä ja koska meillä on siitepölyallergiaa.

Ruokailuhuoneesta, kuten myös eteisestäkin, pääsee olohuoneeseen:

Sitteriä meiltä ei tosiaan enää löydy ja tuo olohuoneen lattiatyynykin pyöri silloin lattialla, kun Anton ei kovin hyvin pysynyt pystyssä. Olohuoneesta otetut kuvat ovat siis jo joitain viikkoja vanhoja, mutta samalta täällä näyttää.

Oli melkoinen onni, että saatiin tuo tv-taso ja lasikaappi muuton aikoihin. Anton ei nimittäin pääse laitteistoihin käsiksi, mutta tykkää kuitenkin tuota lasia rummutella ja pällistellä omakuvaansa.

Olohuoneen molemmin puolin on sitten makuuhuoneet ja se Antonin huone oli vielä näyttämättä:
En tosiaan ruvennut noita miehen tasoja siistimään ja vaikka kuinka olin kaavaillut tuon lipaston Antonin tavaroille, niin aina siihen kertyy kaikkea muuta.

Pinnasängyn yläpuolelle tuli ne itsetekemäni vesivärimaalaukset. Sijoitettiin ne sillä ajatuksella, että Anton ei niihin pääsisi käsiksi. Kieltämättä miehen työpiste on aika ruma lapsenhuoneessa, mutta se on käytännöllisin paikka sille.

Ei tämä tietenkään mikään ihannekotini ole, mutta kuitenkin minusta tosi kiva ja pystyn helposti kuvittelemaan asuvani täällä ainakin seuraavat viisi vuotta.

Tällainen kurkistus meidän kotiin.

You Might Also Like

0 kommenttia