Kuvapläjäys

11.4.14

Kohta alkaa operaatio "koti tuparikuntoon" ja sitten blogi hiljeneekin viikonlopuksi ellen sitten käy tänne laittamassa jotain kotikuvia. Mutta nyt tähän väliin tällainen kuvapläjäys parilta viime päivältä:


Niin se meidän ukkeli alkaa nousemaan. Kovin usein hän ei tuota vielä tee ja nousee siis vaan polvilleen. Selvästikin pinnasänky on niin inhottava paikka, että siellä parhaiten motivoidutaan nousemaan. Pitäisi laskee taso alas, vaikka eipä Anton siellä vielä kauheasti oleile.


Tämä kuva naurattaa minua joka kerta. Tulee mieleen, että Anton on Gigantissa asioimassa tyyliin: "Heitä pari telkkuu mun kärryy." Joo, ehkä se naurattaa vaan mua.Meillä oli Antun kanssa omat kivat, kun iskä hoiti asennusjuttuja. Ja huomasinpa tästä kuvasta, että vihdoin hiukseni alkavat olemaan taas pitkät. Jee!


Anton sai lahjaksi setin kylpyleluja, joista äiti oli hirmuisen innoissaan. Mun lemppari on toi miekkavalas, vaikka siitä tuleekin mieleen yksi dokumentti tappavista miekkavaloista. Toi pingviini(?) on hämmentävän näköinen ja kokoinen.


Antonilla on tosiaan ollut kunnon jouluviikko näiden lahjojen osalta... Anttu sai tuon Brion taaperokärrynkin. Minun sisko ja hänen miehensä ostivat sen meille tuparilahjaksi, mutta en tiedä keksitäänkö me sille miehen kanssa käyttöä, joten ehkä Anton saa sen omaan käyttöön kokonaan. Heti ensimmäisenä hänet piti tietenkin siihen kyytiin laittaa.

Tänään pitäisi siis tosiaan loppusuorittaa tavaroiden järjestely, siivota ja mietiskellä, mitä sitä tarjoaisi tupareissa. Ruokakauppaan pitäisi myös raahautua, vaikka sadetta onkin luvattu koko päivälle.

You Might Also Like

0 kommenttia