Esittelyssä koti: vanhempien makuuhuone

14.4.14

Kotipostausta tulee nyt osissa, jotta ei tule liian suurta kuvatulvaa yhteen postaukseen. Ensimmäisenä vuorossa meidän vanhempien makuuhuone.


Tässä näkyy yleisnäkymä huoneen ovelta. Seinällä on canvastaulu Van Goghin maalauksesta. Hauskasti mies on sanonut, että tästä makuuhuoneen lampusta on tullut hänen suosikkinsa vaikka alkuun hän ei meinannut antaa minun hankkia tätä meidän huoneeseen...


Valkoisuus jatkuu huonekaluissa, mutta ikävä kyllä työtuoli on massiivinen ja musta. Olen kuitenkin sen verran mukavuudenhaluinen, että en rupea sitä vaihtamaan. Niin ja valkoinen tuoli olisi liian riskialtis likaantumiselle. Harmaat pimennysverhot oli miehen ostamat joskus aikoinaan.


Meillä on tosiaan vaatehuone tässä yhteydessä ja otettiin siitä se ovi pois, jotta tänne makuuhuoneeseen sai tarvittavat huonekalut järkevästi. Muutenkin oikeastaan tykkään tästä järjestyksestä, koska tuo ovensuu tekee huoneesta avaramman oloisen eikä suljetun laatikon. 

Tuo sydän vaatehuoneen yläpuolella on nuorimman pikkuveljeni tekemä ja hän antoi sen minulle jo vuosia sitten. Se on aina ollut minulla jossain sängyn lähettyvillä seinällä kiinni. Täällä asunnossa se päätyi hauskasti tuohon vaatehuoneen yläpuolelle ja naureskeltiin miehen kanssa, että näyttäisi kuin meillä olisi jokin lemmenluola tuossa. Vähän käytiinkin siellä pusuttelemassa.

Aikaisemmin täällä blogissa kerroin myös siitä jokseenkin härskistä Lina Ekstrandin pimppa-kuvasta, johon tavallaan ihastuin. Tiedän sen jakavan mielipiteitä, mutta itselläni se herättää paljon ajatuksia ja on oikeastaan kauniskin. Näinpä ollen kaksi Ekstrandin teosta pääsivät seinällemme, tosin nyt vain tulostettuina versioina:


Tämä meidän makuuhuone oli se huone, joka aiheutti minulle alussa eniten stressiä. Murehdin, kuinka sinne oikein mahtuu kaikki huonekalut mutta yllättävää kyllä, tänne mahtui ihan ongelmitta. Koska kaavailen usein asioita eteenpäin, niin olen suunnitellut jo, miten tänne saadaan tarvittaessa pinnasänkykin. Mikäli siis joskus toinen lapsi tulee asuntoon. (Tosin eipä Antonkaan pinnasängyssään erityisemmin ole nukkunut...)

Miehen puolella on tällä hetkellä pikaratkaisuna jakkara yöpöytänä, joten se menee varmaan jossain vaiheessa vaihtoon kunnes saadaan hankittua siihen muu pöytä. Laitettiin tarkoituksella sänky melko lähelle vaatehuonetta, koska toisella puolella ei oikeastaan mitään muuta tehdä kuin noustaan sängystä ja mennään sänkyyn. Niin ja parveketta tosiaan näkyy tästä makuuhuoneen ikkunastakin.

Tässä huoneessa minä siis aina datailen ja bloggailen. Niin ja nukun.

You Might Also Like

0 kommenttia