Blogityhjyys

24.4.14

Minulla on jokseenkin ristiriitaiset fiilikset tämän blogin suhteen. Useimmiten tai oikeastaan miltei aina tänne on kiva kirjoittaa. Kuitenkin viime aikoina on tuntunut siltä, että sillä mitä kirjoitan, ei ole riittävästi sisältöä. Vaikka itse tykkäänkin lukea blogeja, joissa kirjoitetaan arkisista tapahtumista, niin minulle kirjoittajana se kai ei ole riittävästi. Mutta toisaalta ehkä mieleen ei ole sitten tullut mitään mielipidetekstin aiheita kerta en niistä ole kirjoittanut.

Toinen syy, miksi tämä blogi hiukan ahdistaa, on siinä kun olen nyt lukenut muiden blogeista, miten jotain ikäviä juttuja on päässyt tapahtumaan -kai ilmeisestikin ainakin osittain blogin pidon takia. En itse taustoja näistä tiedä, mutta se on laittanut miettimään entistä enemmän niitä ikäviä vaihtoehtoja, mihin blogin pitäminen voi johtaa. Uskon kylläkin tosissani olevani itse niin pieni tekijä blogirintamalla, että tuskin tällä on suoria vaikutuksia elämääni. Olen myös pysynyt poissa kaikinlaisista mammaryhmistä, joten en ole joutunut keskelle minkäänlaisia sotkuja. Noissa ryhmissä on varmasti puolensa, mutta välillä niissä tuntuu olevan kauheata draamaa.

Mutta palatakseni kuitenkin tähän blogiini. Tuskin tätä tulen lopettamaan, ainakaan tässä lähitulevaisuudessa. Mutta voi olla, että en kirjoita niin tiuhaan kuin ennen. Kesäkin tulee, joten sitä melko varmasti haluaa liikuskella ulkona ennemmin kuin naputtaa sisätiloissa. Tai sitten kirjoitan, eihän näistä tiedä. Pointti oli kuitenkin siinä, että blogi tuntuu nykyään jotenkin "tyhjältä" ja se on ikävä fiilis.

Tällaisia ajatuksia blogiin liittyen.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Kauheen monella on nyt tällasia fiiliksiä!! :) ittekki laitan nyt suljetuks vaan kutsutuille lukijoille blogini parin viikon sisällä, kun tuntuu niin hurjalta että täysin tuntemattomat voi lukea juttuja ja kopioida kuviani yms... Enkä varmaan itsekkään tuu kauheasti nyt kesän aikana kirjoittelemaan, onhan sillon niin paljon kaikkea muuta tehtävää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tunnu mun jutulta tuo suljettu blogi. En jotenkin jaksaisi säätää sitä ja tiedän, että useimmat ei jaksa säätää myös suljetun blogin lukemisessa. Mutta joo, voi olla kyllä enemmän mielenrauhaa suljetussa :)

   Mä ehkä enemmän olen ruvennut miettimään, miksi kirjoitan tätä. Aikaisemmin syyt oli kirkkaammin esillä ja blogille oli tarve, mutta nyt ei sit kai niinkään... Voi tää tietty olla joku ohimenevä fiilis.

   Poista
 2. Mulla on välillä kanssa vähän samantapasia fiiliksiä. Itekin oon viime aikoina pohtinut enemmän tunnistettavuutta ja vaikka blogissa on niin pieni pala meidän elämää niin kuvien kautta on helppo tunnistaa muuallakin kuin blogimaailmassa. Tosin itse oon niin piennen pieni kala meressä, että tuskin tuo ihan ongelma mulla on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei varsinaisesti haittaa se, vaikka joku meidät tuolla tunnistaa. Vaikka aika jännä ajatus se onkin, että joku voisi kaduilla tietää musta paljon ja mä en ees tiedä, että se lukee tätä blogia... Mutta enemmän mietityttää se, kun lukijoille voi ja varmaan tuleekin mielipiteitä minusta ja meidän elämästä enkä haluaisi, että meistä puhutaan vaikka jollain foorumeilla ja vastaavilla. Toki ymmärrän, että se riski on.

   Mut joo, mä uskon kanssa että mun blogi on niin pieni että enköhän säily draamoilta tai ikävyyksiltä. Toivon ainakin. :)

   Poista
 3. Mä kun murehdin miehelle että ei oo oikein inspistä kirjoittaa blogiin mitään niin se sanoi että kirjota siitä inspiksen puutteesta. Eniten mua kuitenkin auttoi se kun mies sanoi että eihän mun nyt jatkuvasti tarvii kirjotella, kirjotan sillon kun hyvältä tuntuu :) ei kukaan oo vaatimassa että koko aika pitäisi olla postaamassa :) elä säkään siis ressaa siitä kuinka usein niitä postauksia tulee. Kesän lähestyessä uskon että monella muulla niinkuin minullakin hetkeksi hiipuu postailu, mutta eiköhän kaikilla se perhe oo ykkösenä :) niin ja tosiaan kesällä tulee tehtyä vaikka ja mitä niin kyllä luulis juttuakin sitten tulevan!:) sähän voisit kirjottaa vaikka kesän suunnitelmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä niinkään stressaa siitä, miten tiheästi kirjoitan tai en ainakaan niin paljoo kuin taas siitä, mistä kirjoitan. Taidan kaivata vähän sellaista syvällisempää kirjoittamista kuin sitten pelkistä arkisista jutuista. Mutta ne jutut tulee sitten jos tulee, hirveätä niitä on lähteä pakottamaan.

   Ei mulla varmaan olisi kesän suunnitelmistakaan kauheasti kirjoitettavaa, koska ei meillä erityisiä suunnitelmia ole :D

   Poista