Blogin ensimmäinen haaste.

17.4.14

Jenny Aksupaksu-blogista heitti minulle päin kysymyshaasteen ja kun Anton on nyt sopivasti päiväunilla, niin voisinpa tämän tehdä. Ideana on siis vastata haastajan viiteen kysymykseen ja sitten keksiä toiset viisi kysymystä ja haastaa siihen toiset viisi ihmistä/bloggaajaa.

Minulle esitettyihin kysymyksiin:

1. Mitä kaipaat tällä hetkellä?
Kuopiossa asuvia perheenjäseniä. Olen viime päivinä soitellut sinne päin paljon ja mietin, jos lähtisin käymään pääsiäiseksi Kuopiossa. Mutta en sitten mene, koska matkustaminen Antonin kanssa kaksin tuntuu liian vaivalloiselta ja pääsiäisenä on kaikki paikat kiinni.

2. Paheesi?
Täällä aikaisemminkin mainittu Coca-Cola. Onnekseni en muuten kovinkaan imeliä juttuja syö ja karkkia menee melko harvakseltaan ja kun menee niin vähän kerrallaan. Mutta Cokista saisin helpostikin juotua pullon päivässä, jos vaan sallisin sen itselleni.

3. Esine/asia, mitä ilman et voisi olla useampaa päivää?
Kännykkä tulee ekana mieleen, koska siinä on niin moni asia yhdistettynä: kamera, sosiaalinen media, yhteydenpitomahdollisuudet, netti.

4. Mitä sanoit pienenä, kun sinulta kysyttiin, mikä sinusta tulee isona?
Muistan lukeneeni vauvakirjastani, että olin kertonut äidilleni, että minusta tulee laulaja mutta äiti oli arvellut, että minusta tulisi näyttelijä. Sinänsä jännä, että noin oli, koska näyttelijänhaave oli minulla kuitenkin tosi pitkään, kun opiskelin ilmaisutaitolinjoilla. Mutta sitten jokin muuttui ja haaveet jäi.

5. Mitä olet suunnitellut huomiselle päivälle?
En oikeastaan mitään. Olen lähinnä suunnitellut, että tänään pitäisi hoitaa ruokakauppaostoksia useammalle päivälle ja että huomenna on vähän pakosta "kotipäivä". Toki lenkillä voisi käydä.

---

En haasta ketään erityisesti, koska lukulistallani on niin pieni määrä blogeja. Mutta esitän tässä ne viisi kysymystä ja luen mielelläni jokaisen halukkaan vastaukset joko kommenteissa tai omassa blogissaan. 

1. Mikä on viimeisin uni, minkä muistat?
2. Jos joku antaisi sinulle 10 000 euroa sillä tavalla, että saisit itse valikoida, millaiseen hyväntekeväisyyteen ne lahjoitat, niin mikä olisi valitsemasi kohde?
3. Jos maailmaan tulisi sellainen virus, että ihmiset pelastetaan ainoastaan rintamaidolla ja tuota maitoa pitäisi juoda säännöllisin ajoin, niin olisiko oikein, että rintamaitoa tuottavat naiset pakotettaisiin ylläpitämään ja jakamaan maitoaan kaikille ihmisille? (Toisin sanoen, missä määrin yksilöllistä vapautta täytyy kunnioittaa suhteessa yleiseen hyvään? Tästä keskustelimme mieheni kanssa aamulla.)
4. Oletko merkkiuskollinen? Jos olet, niin mille merkeille?
5. Mikä on kantasi avoimiin suhteisiin? Voiko ne onnistua?

Alkuun olisi tehnyt mieli kysyä pelkkiä filosofisia kysymyksiä, mutta ajattelin että niihin vastaamisessa olisi liikaa työtä. Päädyin sitten tällaisiin sekalaisiin.

Loppuun nuo pikkuvarpaat, jotka ovat nyt päiväunilla:


You Might Also Like

0 kommenttia