Babiators-aurinkolasit

1.4.14

Aikaisemmin kirjoittelin täällä siitä aurinkolasipohdiskelusta. Nyt voin kertoa, että ostimme Antonille sellaiset. Tässäkin asiassa tein jonkin verran etukäteen tutkimustyötä; millaiset lasit tuntuisivat parhaalta vaihtoehdolta. Anton sai silmilleensä Babiator-merkkiset Black Ops -mallin lasit.

Tiedot

 • Babiators Aurinkolasit ovat korkealaatuiset lasten aurinkolasit ympärivuotiseen käyttöön
 • Babiators lasit tuntuvat lapsista mukavilta ja ne pysyvät hyvin päässä
 • laseissa on kestävästä kumiseoksesta valmistetut, joustavat kehykset ja laadukkaat linssit
 • laseja on lähes mahdoton rikkoa, joten ne voi huoletta antaa lapsen omiin käsiin
 • testatusti turvalliset (BPA-, ftalaatti- ja lyijyvapaat) kehykset kestävät taivuttelua ja pureskelua
 • iskunkestävät akryylilinssit suojaavat 100% UVA ja UVB -sätelyltä (säteilyltä, jonka aallonpituus on pienempi kuin 400nm)
 • linssien optinen luokitus on 1 (ensiluokkainen, ei vääristymiä) ja niitä voidaan käyttää voimakkaassakin auringonvalossa (tummuusluokka 3)
 • tyylikkäät, yhdysvaltalaisen taistelulentäjän suunnittelemat pilottilasit suojaavat myös sivulta tulevilta säteiltä
 • lasit on pakattu pahviseen suojakoteloon
 • ikäsuositus: 0-3v
Kopioitu babystyle.fi:n sivuilta.

Itselläni ostopäätökseen vaikutti pitkälti lasien mainostettu turvallisuus ja kestävyys. Kiinnostuin myös vuoden lost & found -takuusta, mutta tuo olikin sitten virheellistä tietoa siinä suhteessa, että nykyään sen saa mikäli maksaa 16 dollaria. Kuulema maahantuojavaihdoksen myötä muuttunut tuo takuu maksulliseksi. Mutta kuitenkin jo se, että näille laseille on sellainen takuumahdollisuus luo ainakin hiukan uskoa siihen, että näiden lasien kuuluisi kestää. Ja onhan nämä lasit kieltämättä aika siistin näköiset.

Kokeilin Antonille myös sellaisia aurinkolaseja, missä on se nauha mutta niissä ensinnäkin linssit tuntuivat jo tosi pieniltä. Näissä Babiator-laseissa kieltämättä mietityttää, mitenkä ne pysyy päässä liikkuvalla pienokaisella, mutta jos ei muuten niin sitten pitää miettiä jotain nauhasysteemiä. Pipon kanssa lasit kyllä menevät ja toistaiseksi Anton lähinnä istuu tai makaa, kun ollaan ulkona. Niin ja näiden lasien kanssa Anton ei suuttunut lainkaan, kun nämä laitettiin silmille. 

Se on muuten jännä juttu, miten alkaa miettimään näiden vauvavalintojen yhteydessä myös omia valintojaan. Itsehän olen käyttänyt niitä H&M:n halpislaseja, joissa ei takuulla ole mitkään parhaat suojat. Antonin laseissa en lähtenyt nuukailemaan ja kun nyt luin aurinkolaseista laajemmin, niin jäin miettimään, että ehkä omissanikaan ei pitäisi.


Me ostimme lasit babystylen liikkeestä, hintaa näillä oli 34 euroa. Aika paljon siis, mutta lasit vaikuttavat todella kestäviltä ja pitäisi olla käytettävissä sinne kolmeen ikävuoteen. Lasit on muotoilultaan melko suuret, mutta itse pidän siitä ja veikkaisin, että se on Antonillekin mukavampi. Päädyin turvalliseen ja monikäyttöisiin perusmustiin kehyksiin. Babiatorsin nettisivuilla olisi sellaiset, missä on räikeän pinkit sangat. Ne on todella "päheet" ja oli lähellä, että olisin valikoinut ne mutta nyt mentiin tällä perinteisemmällä linjalla.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Hehe, ajattelin ihan samanlaisen postauksen tekoa, kunhan ehdin käydä lasit ostamassa :) Meille siis tulossa täysin samat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, hyvä valinta! ;) Tai toivottavasti on, eipä nuo meillä ole ollut vielä kauaa käytössä mutta lupaavilta vaikuttavat!

   Poista