Tekstin aloitin: ahdisti. Tekstin lopetin: nauratti.

7.3.14

Kuinka sitä pitääkään tehdä itselleen asioista niin vaikeita. Tänään on pyörinyt päässä Antonin tuleva huone ja seinälle tulevat taulut. Tarkoitus oli laittaa niitä omatekemiä mutta sitten kun sitä kuitenkin on hirmu kriittinen niitä kohtaan. Ja sitten tulee ahdistus, kun ei löydy ratkaisua.

Tuhertelin tänään toisen maalauksen eli niitä olisi nyt nämä:


Joo, onhan se sinänsä kiva että Antonilla olisi jotain "ainutlaatuista" seinällään. Ajatuksena kaunista, että äiti on lapselleen maalannut, jee jee. Mutta kun äidinkin täytyy noita katsella ja siksi itsetekemisissä on aina se ongelma, että niitä on vaikea sivuuttaa. Eli silmä siis hakeutuu lähinnä vaan haukkumaan niitä. Siksi pyrin muutenkin hyvin simppeleihin tauluihin, mutta en nyt tiedä sitten näyttääkö nuo lähinnä sellaiselta töhertelyltä. Mutta tykkään kyllä siitä ideasta, että olisi se Antonin jalanjälki yksissä kehyksissä noiden taulujen seassa.

Mitä olisi sitten vaihtoehtoina? Ikeassa olisi tällaiset matkustusaiheiset julisteet:

Mutta en taas tiedä, onko nuo liian aikuismaiset? Enkä välttämättä haluaisi selkeitä kohteita vaan enemmänkin niitä tapoja/laitteita, millä matkustaa. Niin ja noihin menisi sitten taas rahaa, kun itse tekemällä säästää ja voi hyödyntää kehyksiä, mitä on jo valmiina.

ÄÄÄH. Kertokaa mulle, mitä teen ja mitkä taulut laitan.

On muuten tuo piirrustustaito huonontunut aivan kauheasti, kun sitä ei ole ylläpitänyt. Aikoinaan piirtelin hirmuisesti ja usein vielä ihmisiä. Nyt sitten isäni esitti tänään toiveen, että haluaisi muotokuvat hänestä ja äidistäni synttärilahjoiksi. Heillä kun on tässä tulevilla viikoilla synttärit. En kyllä tiedä yhtään, osaanko enää piirtää ihmisiä. Silloin, kun Madonnafanitus oli kovimmillaan niin piirtelin paljon hänestä muotokuvia. Löysinkin joitain kuvia niistä:


Tuossa oli aika pieni osa piirrustuksista, jotka minulla tuolla ylähyllyllä nököttää kansioissa. Tosin kun möin Madonnatavaraa eteenpäin niin laitoin joillekin yllätyksenä kaupan päälle jonkin piirrustuksistani, toivottavasti ne on ilahduttaneet.

Mutta joo, palatakseni siihen todelliseen ongelmaan: kehtaanko mä laittaa noita tauluja vai pitäiskö vaan tulostaa/ostaa jotain? Miestäni kiinnostaa tämä tauluasia yhtä paljon kuin kilo vehnäjauhoja. Sopivasti häntä sitten kiinnostaa juuri silloin, kun en halua häntä kiinnostavan vaan saisin itse päättää. Heh.

Ongelma on ehkä myös siinä, että maailmassa on mielestäni aivan valtava määrä ihania kuvia. On hienoja valokuvia, hienoja maalauksia, hienoja kankaita. Valikoima on niin suuri, että siitä määrästä on jopa vaikea lähteä etsimään, mitä sitten oikein haluaisi. Joskus mä saatankin eksyä katsomaan erilaisia kuvia useiksi tunneiksi. Tosin nykyään Antonin ollessa maailmassa se on jokseenkin vaikeampaa.

Tuli muuten tässä kuvista puhuttaessa mieleen yksi kuva, minkä näin usea kuukausi sitten. Heitin miehelle hiukan vitsillä, että se olisi hauska seinällä mutta taidan olla kyllä ihan tosissani. Ehkä minä sitten tykkään siitä, miten tämä taulu osittain provosoi ja on hassu:


Hahah. Olisi kyllä mukava katsoa aina ihmisten ilmeitä, kun ne tuon taulun näkee. Mutta 90€ maksaisi tuo, joten taitaa olla vähän liian kallis pimpero meille (vaikka pimperoksi se varmaan halpa onkin).

Johan tuli muuten erikoinen tekstikokonaisuus! Lapsen tauluista vähän aikuisempiin tauluihin... Naurattaa. Mahtava kuva kyllä. Hyvää viikonloppua kaikille!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Vitsi oot hyvä piirtämään! Upeita :) Mun mielestä nuo sinun maalaamat on just ihanat lapsen huoneeseen, varmasti lapsikin pitää niistä kun ovat kivan värikkäitäkin :) Ja haha kiva pimpero! Mäki haluun tollasen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosin vähän epäilen, että en enää osaa piirtää läheskään yhtä hyvin. Pitäisi harjoitella.

   Kyllä mä varmaan päädyn laittamaan nuo mun tekemät kerta oon ne jo tehnyt ja kehyksetkin on valmiina.

   Hah, jep jep :D Harkitsen vakavissani, että edes tulostaisin pienemmässä koossa tuon ja mahdollisesti yhden toisen kerta miehenkin mielestä ne on hienoja/vaikuttavia. Toki harmittaa, että tulostamalla ei tue taiteilijaa mutta siihen ei taida olla varaa ainakaan nyt.

   Poista