Syitä mun hymyyn

26.3.14

Kevät ja lisääntynyt valo on tehnyt taas sen, että minä herään itsekseni klo 8. Ihan kivaahan tämä on, mutta en toisaalla ole kovin suuri päiväunien ystävä, koska ne tuntuu aina keskeyttävän päivää. Mutta nyt on ollut pakko nukkua tunti päivisin tai muuten se on mennyt sellaisessa vetelässä olotilassa.

Anton täyttää perjantaina 8 kuukautta ja pitäisi hänestä tännekin raapustella. Jos ehdin, niin teen sen jo huomenna, koska perjantaina en ainakaan ehdi. Onkin taas uutta kerrottavaa, mikäli vaan muistaa kaikki kehitykselliset muutokset.

Olen viime aikoina myös miettinyt jonkin verran sitä, millä tavalla lapsi tuo onnellisuutta. Olen laittanut merkille, että Anton hymyilee todella paljon. Häntä ei oikeastaan tarvitse kuin vaan katsoa, niin hän hymyilee minulle. Ja minä sitten tietenkin takaisin. Tästä jäin miettimään, että hymyt on iloa ja ilon voidaan katsoa tuovan onnellisuutta. Antonin ansiosta minä hymyilen päivässä todella monta kertaa ja huomattavasti enemmän kuin ennen Anttua. Voisiko tästä vetää johtopäätöksen, että olen nykyään onnellisempi? Ehkä voi.


Niin ja mies yllätti eräs päivä spontaanilla lahjalla. Hän kuulema ajatteli, että ei välttämättä sano riittävän usein minulle kauniita asioita niin siksi osti minulle suklaasydämen:


Kerroinkin tästä jo facebookin puolella, että en osaa ottaa romanttisia yllätyksiä siinä suhteessa hyvin vastaan koska ensimmäiset ajatukseni olivat: 1. Paljonko tämä maksoi, ei kai paljon? 2. Maistuukohan tää kauheelta? 3. Mies syö tän kuitenkin lopulta ite. 4. Jokseenkin huumorilla: mitä pahaa se mies on tehnyt? Lopulta syötiin tuo miehen kanssa yhdessä. Söpöä, että hän yllätti noin mutta kieltämättä enemmän arvostan esim. sitä, että hän miltei joka ilta hieroo minun jalkoja. Mutta kyllä tämäkin yllätys hymyjä toi.

Palatakseni taas Antoniin... Antonin nukkumatyyli on mitä huvittavin:


Tuossa asennossa hänet usein löytää koisaamasta. Hassu ukkeli.

Kevät tuo myös paljon iloa ja onkin ihanaa kävellä ulkona, kun aurinko paistaa ja asfaltit on näkyvissä. Saa tepastella kevyillä kengillä raskaiden talvikenkien sijasta. Antonille laitettiinkin viime ulkokäynnillä keväthattukin päähän, mikä löytyi H&M:ltä yhdellä eurolla:


Niin ja tänään muuten hymyilyttää myös se, että mennään vihdoin hakemaan ne asunnon avaimet ja pääsee tarkkailemaan sitä tarkemmin ja tyhjänä. Vienkin heti ensimmäisenä sinne joitain Antonin leluja, jotta hän osaa viihdyttää itseään samalla, kun siivoan kaappeja.

Mitkä asiat teitä on viime aikoina hymyilyttänyt?

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihana tää postaus! aksustakin on tullut kunnon poika hymyilee, ei tosiaan tarvi kuin vilkasta niin sieltä tulee heti hymy :)

  Ihan mahtava toi hymykuva ja mikä nukkumisasento!!! Hahaha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan iloisia veikkosia nämä pikkupojat (ja tytöt) kyllä :)

   Kiitos :D

   Poista