Päivän paketti

11.3.14

Tänään meni kevätvaatteet päälle ja lähdettiin Antonin kanssa käymään postissa:Ulos päästyä laitoin Antonin kuitenkin makuulle ja hän nukahtikin puolessa välissä matkaa. Sitten haettiin postista paketti ja tultiin ruokakaupan kautta kotiin. Paketista paljastui sitten ne ebaysta tilaamamme taulukankaat:


En ole vielä irroittanut noista noita suojakalvoja. Ne saakin olla niin kauan, kunnes saan aikaiseksi tehtyä niille puiset kehykset. Kaavailin, että ottaisin nuo viikonloppumatkalle Kuopioon mukaan ja oma iskä voisi auttaa kehyksien teossa. Sinänsä jotenkin vaikea sanoa vielä täysin, mitä mieltä olen, kun nuo ei ole vielä täydellisessä taulumuodossaan. Mutta plussaa siitä, että on ihan öljymaalia eikä mitään painettua printtiä. Miinusta siitä, että ei ole ihan niin yksityiskohtainen kuin mitä ostoskuva antoi ymmärtää. Mutta 24€ arvoiseksi paketiksi kelpoinen.

Niin ja kaksi viikkoa meni tuossa toimituksessa. Tuli siis Kiinasta ja kuten kuva osoittaa niin kaikki meni hyvin. Kun työntelin vaunuja kotiin, niin ajattelin kaikenlaisia skenaarioita, että mitäpä jos sieltä paketista paljastuukin jotain huumepusseja... Hah, no olipahan jotain viihdykettä kävelyreissulla, kun päässä pyöri kuvitteellinen jännityselokuva. Toisena mietin, kukakohan kiinalainen väkertänyt jossain tehtaassa nuo. Mutta toisaalta, aika suuren osan tuotteista mitä kaupoista ostaa, niin on nekin joku kiinalainen väkertänyt. Nyt sai sitten halvemmalla, kun ei ollut länsimaisia välikäsiä ottamassa itselleen 90% voittoa.

You Might Also Like

0 kommenttia