Muuttohälinää

31.3.14

Pikapikat: Tässä muuton alla on ollut vähän kuin olisi tehnyt 12 tuntista työpäivää. Heti herättyä alkanut tekemään jotain hommia ja jatkanut pitkälti siihen asti, kunnes on kaatanut pään tyynyyn. Toki Antonia on pitänyt hoitaa samassa myös, mutta ei ole ollut aikaa niin sanotusti istuskella. Nyt Anton on päiväunilla ja mies luennolla, niin ajattelin ottaa tällaisen pikkutauon.

Perjantaina oli tosiaan ne hautajaisetkin ja pitkästä aikaa tuli laitettua meikkiäkin naamaan ja hiukset kiharrettua:


Olen miettinyt, paljastaisinko kuvin tätä meidän asuntoa sitten, kun täällä on valmista. Aikaisemmin olen hiukan vieroksunut sellaista systemaattista kotiesittelyä, koska se tuntuu jotenkin liian henkilökohtaiselta. Mutta nyt kun olen täällä sisustusjutuista ja vastaavista pölpötellyt, niin ehkä voisin.

Mies uhosi, että pidetään tuparit jo tulevana viikonloppuna. Kyllähän se sopii, mikäli täällä tosiaan saadaan valmiiksi paikat. Astianpesukonekin odottaa edelleen asennustaan, koska sitä ei täällä saanut mennä itse asentelemaan. Voi siis myös arvata, että astiavuorikin kasvaa. Tosin enimmäkseen ruokamenu on viime päivinä ollut tällainen:


Tuo pitää huolen, että muutossa menetetyt kalorit palaavat samaa tietä kehoon takaisin.

Mutta joo, eiköhän se tauko ollut nyt tässä. Takaisin purkuhommiin.

You Might Also Like

0 kommenttia