Minulla on pomppufiilis: Shock Absorber -urheiluliivit

21.3.14

Autoin äitiä eräässä jutussa ja hän kysyi, josko haluan jotain palkaksi. Olin silmäillyt Sokoksen 3+1 tarjouslehtisen ja huomannut siellä tulevissa tarjouksissa Shock Absorber -urheiluliivit. Minulla oli entuudestaan sellaiset, mutta kun niitä eräs päivä kokeilin, niin tissit pursuivat sivuista. Olihan tuo kyllä tiedossa, että uudet urheiluliivit olisi hankittava isommassa koossa mutta koska nuo yleensä on niin kalliita niin se nyt vaan on jäänyt. Ja samalla on jäänyt sitten myös se rankempi liikunta, koska näillä tisseillä ei tosiaan juoksuaskelia oteta ilman kunnon tukevia liivejä. Niin ja kerta olen täysimettänyt niin pitkään niin sekin on vaikuttanut. Nyt uskallan lähteä jo tarkoituksella laihduttamaan kerta poika käy tissillä harvemmin.

Liivit löytyivät Sokokselta hintaan 43€, kun normihinta liikkuu useimmiten siinä 60-70 euron paikkeilla. Tosin huomasinpa tuossa äskettäin, että näköjään Briteistä tilatessa ne saa vielä alennushintaakin halvemmalla, mutta toki kannattaa ainakin käydä kaupassa kokeilemassa, mikä koko on sopivin. Koot loppuvat ainakin tässä juoksumallissa kokoon F, mikä oli minulle ihan passeli vaikka vähän mietinkin, onko se liian pieni kerta kaarituelliset liivit on muutaman koon isompia. Minun oli otettava valkoiset, koska mustavioleteissa ei löytynyt enää isoja kokoja pienellä ympäryksellä.


Näitä kyllä suosittelen, jos haluaa liivit, joissa voi pomppia ja juosta. Hetkeksi vedinkin nämä päälle ja näytin miehelleni, kuinka voin jälleen pomppia.

Tosin nyt kun tisseistä on puhe, niin eilisillasta lähtien minulla on vasen rinta kipuillut. Aikoinaan oli se haava oikeassa tississä ja nyt sitten vasen oireilee. Tällä kertaa kyse on varmaan jonkinlaisesta maitotiehyt tukoksesta. En mitään pattia tunne, mutta se kipu onkin niin keskellä tissiä, että sinne on vaikea päästä käsiksi. Pitää nyt taas tarkkailla tilannetta ja jättää vielä hetkeksi nuo liivit odottamaan hyllylle. Hoh hoijaa, johan käy tisseille rankaksi tuo imettäminen...

Niin ja mainittakoon tässä ohessa myös se, kun jokin aika sitten hehkuttelin miten löysin ihania ja kivoja vaatteita *linkki* ja laitoin joitain tilaukseen. Kävin tänään hakemassa paketin ja halvaksi kyllä tuli nimittäin yhtä tuotetta lukuunottamatta kaikki lähtee takaisin. Sovittamisesta jäi myös todella paska fiilis. Olen yrittänyt jotenkuten hyväksyä nämä raskauden jättämät keholliset muutokset, mutta nyt iski aika kovaa. Kaikki vaatteet menivat kyllä päälle ja osa oli sellaisia löysiäkin, mutta silti peiliä tuijottaessa tuntui, että siellä oli vastassa joku ihrapallo, jolla on lyhyet jalat. Mutta ei siitä itsesurkuttelusta sen enempää. Valinnoista ja työstä kiinni pitkälti, miltä peilikuva näyttää.

You Might Also Like

0 kommenttia