Makkari

4.3.14

Ajattelin samaan syssyyn kirjoittaa meidän vanhempien makuuhuoneesta. Siinä kun ei nyt hirmuisesti ole kertomista. Pääväri on valkoinen ja yksityiskohdat turkooseja.

Meidän makuuhuone on taas muiden huoneiden tapaan hyvin pieni. Tai no, kun sinne laitetaan 180x200 sänky, niin ei kai ihmekään että sinne ei hirveästi muuta mahdu... Mutta silti kova yritys olisi mahduttaa! Meidän huoneessahan on vaatehuone, mikä on toki kiva juttu, mutta siitä on ihan pakko ottaa joko ovi irti ja viedä varastoon tai sitten pitää sitä ovea koko ajan täysin auki. Muuten huoneeseen ei mahtuisi mitään sängyn lisäksi, jos sitä ovea pitäisi pystyä liikuttamaan. Ostinkin siihen vaatehuoneen ovensuuhun valkoiset naruverhot, että ei ole ihan paljaana se vaatehuone makuuhuoneeseen. Jyskissä maksoi ne 7,50€, ei paha siis.

Sänky tulee melko keskelle huonetta ja sängyn yläpuolelle tulee tämä Van Goghin taulu, joka on muuten yksi lempitauluistani:


Meillähän on ollut tuo kuva jo julisteena sängyn yläpuolella, mutta kun näin tuon nettikaupassa canvastauluna parilla kympillä, niin pakkohan se oli ostaa! Kuvahan on sinänsä hyvin simppeli, mutta jotenkin niin kaunis ja sellainen, että tuohon ei tunnu kyllästyvän millään. Päiväpeite on valkoinen, tosin päiväpeitettä ei olla erityisemmin pidetty nyt kun Antonia imetän usein meidän sängyssä. Koristetyynyt on myös turkoosit, mutta ne on ollut nyt olohuoneessa. Tarkoitus olisi hankkia vihdoin olkkariin omat tyynyt.

Minun työpöytä on valkea, kuten on myös telkku/näyttö ja näppäimistö. Edelleen ihastelen tätä työpistettäni, vaikka se on ollut minulla jo kohta vuoden käytössä. Nykyisellään meillä on myös valkea kirjahylly makuuhuoneessa, mutta olen jo pitkään halunnut päästä siitä eroon. Se vaan rikkoo huoneen linjaa, kun on niin korkea enkä muutenkaan pidä siitä, että tavarat on esillä. Nyt sitten seuraavalla Ikea-reissulla ostankin sen himoitsemani valkoisen Malm-lipaston tämän työpöytäni kaveriksi. Nuo Malm-lipastot on tosiaan hyviä, kun niissä on niin tilavat laatikot ja muuten hyvin pelkistetty ulkomuoto. Valkea kirjahylly saa luvan mennä varastoon, mikäli vaan mahtuu.

Ja makuuhuoneeseen oli tulossa tämä kattolamppu:


Pelkään hiukan, että makuuhuoneemme osoittautuu aivan järjettömän pieneksi, kun nämä kaikki tavarat sinne laitetaan. Tosiaan yöpöytäni on äitini isän, ukkini (jota en kylläkään siksi osaa nimittää), jonka aikoinaan otin käyttööni ja maalasin sen valkeaksi. Niin ja makuuhuoneeseemme tulee nykyiset harmaat pimennysverhot.

Makuuhuoneen valkoisuus on muuten sellainen asia, jossa en jousta. Valkoinen makuuhuone on vaan niin ihanan kirkas ja harmoninen. Toki pitäisin, että makuuhuone olisi myös tilava mutta nyt makuuhuoneemme koko pienenee aika paljonkin. Mutta eipä siellä oikein muuta tehdäkään, kun vaan maataan sängyllä tai istutaan koneen äärellä. Liikkumatilaa ei siis erityisemmin tarvita.

You Might Also Like

0 kommenttia