Kuumottaa

21.3.14

Voihan pylly. En tiedä, johtuuko tämä olo nyt tuosta vasemmasta hiukan kipuilevasta rinnasta vai iskikö samaan aikaan joku pöpö. On nimittäin kuumeinen olo ja lihaksia särkee. Kuumemittariakaan ei löydy mistään, ainoastaan tyhjä kotelo löytyi. Että jes.

Tosi hämärä tuo rinta muutenkin. Siinä ei varsinaisesti tunnu mitään paukkua, se ei punoita eikä pingota. Tissi on koko ajan oikeastaan tuntunut aika tyhjältä mutta silti se on kosketusherkkä ja sattuu, jos nostan vasemman käden ylös. 

Jos kykenee, niin pitää kuulostella fiiliksiä vielä viikonloppu. Olisi kiva homma myös, jos sen kuumemittarin saisi jostain tai se maagisesti kadonnut kappale löytyisi. Taidanpa soittaa äidille.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. En oikein osaa sanoa, kun mitä luin niin rintatulehdus olisi vissiin niin voimakasoireinen, että sen kyllä sitten huomaa eikä epäröi... Kun mulla ei tuo rinta näytä silmään mitenkään erilaiselta eikä se kauheesti tunnukaan erilaiselta. On vaan kipeähkö erityisesti vasenta kättä liikuttaessa. Ja oliko se kuume nyt vaan sattunut samalle ajalle...?

      Poista