Kun mies tulee rakkauden väliin.

2.3.14

Dramaattinen otsikointi niinkin vakavasta aiheesta kuin kattolampusta... Juuri kun sain olohuoneeseen haluamani lampun, niin eikös sitten palannutkin mieleen se yksi häviöni. Mies sai Antonin huoneeseen haluamansa perusblääh plafondin, kun minun ehdottoma lamppu ei kelpaa sitten millään.

Niisk, niisk, nyyh, nyyh.
Kertokaa joku mun miehelle, että tää on just hyvä ja Antonkin tykkää tästä.
Ja kun mä haluaisin.
Hitto. Haluan kuunnella miehenkin toiveita ja kerta hänen työskentelypisteensä tulee Antonin huoneeseen, niin en kai voi väkisin laittaa sinne sellaista kattolamppua, mitä mies ei halua. Vai voinko? Parin viikon ajan osasin jo antaa miehelle periksi, mutta ääh kun taas tää tuli mieleen. Piru.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. :D Voi kunpa voisinkin. Hyvin harvoin mies on näin tiukka jossain asiassa, useammin minä olen vapaasti saanut tehdä päätöksiä koska olen tarkempi. Kuulema lamppu on liikaa sen näköinen, että se kiinnittää huomiota ja mies ei kaipaa sellaista.

      Odotan vielä, josko se pää kääntyisi... vaikka jonain heikkona hetkenä, kun hän haluaa jotain niin käyn kauppaa :D

      Poista